Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Hogy gyógyuljak ki?

Mit tegyek? Hogy gyógyuljak ki?

Figyelt kérdés

Elegem van az állandó üresség érzetből, abból hogy nem érdekel semmi, abból hogy évek óta nem mosolygok, hogy csak fájdalmat érzek hogy mindennap sírok hogy állandóan felvan dagadva a szemem.

Alig voltam szerelmes csak azért voltam valakivel mert emberileg " tiszteltem" nem éreztem pillangókat a gyomromba. S mikor meglett ez az érzés egy adott ember iránt akkor eldobott egy hülye oknál fogva.

Nem tudom ez depresszió-e de már elegem van abból, hogy nem lehetek az a boldog lány aki 3 évvel ezelőtt.

2x akartam öngyilkos lenni tavaly egyik karácsonykor mert egyedül voltam fám se volt és senki nem is keresett...

Ennyire egy szar nyomorult életem van, ha sikerült volna akkor se tümt volna fel senkinek máig se.

Elegem van ebből az életből.

2022. febr. 21. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Minden fa egy maggal kezdődik - pozitív akarsz lenni? Ültesd el a csíráját.

Kitartás!

2022. febr. 21. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Jajj már ezek a problémák. Vannak mindenkinek. Nekem pl nagyobbak, mégse sírok. Férfi vagy?
2022. febr. 21. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, elnézést ha téged zavarnak a problémáim csak nem értem minek kattintasz ide.
2022. febr. 21. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Sok dolgot nem írtam le, de mégis sírsz mert ide írtad...
2022. febr. 21. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegyél ki szabadságot akár hová is jársz most éppen.

Feküdj le és alud ki magadat.

Holnapi nap kezd el megtervezni az új életedet,az is elég ha most jelenleg egy célra koncemtrálsz csak, az pedig a gyógyulás legyen.

Keress fel több pszichologust és válasz,ha esetleg sokba kerül a doki menny el a háziorvoshoz és kérd meg hogy az ingyenes pszichologushoz adjon beutalót,ha te is akarod akkor biztosan fog tudni segíteni a pszichológius.

Ezt ezen a héten légyszíves intézd is el,kérlek a héten legkésőbb péntekre legyen meg a dokihoz az időpont.

Zárd le végre a múltat,élj a mának és a jövőnek.

Most csak egyetlen dologra koncentrálj az pedig a gyógyulás legyen.

Kérlek jelezd nekem ha sikerül dokit találnod és időpontot foglalni nála.

Nyugatdan írj ha szeretnél.

2022. febr. 21. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Úristen mikor lett ilyen undorító ez az oldal... 2 normális komment érkezett +1 üzenet.

Mindneki itt fikázza a másikat meeeeerrt " neki nagyobb gondja van. Mindnekinek van baja"

Itt a gyk népe úgy látom tökéletes, szép, gazdag, mindenki mindig jó döntéseket hoz,nem beteg, nem depis...

Bárcsak megszünne ez a tetves oldal és a sok frusztrált nem tudna hova trollkodni aztán szétpattana tőle a fejük.😡😡😡😡

Nem szoktak átkozódni de tényleg rohadnátok már meg

2022. febr. 22. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!