Igen, most nézzük a Netflix-es sorozatot, bár már régebben is olvastam róla. Egyszerűen nem tudom felfogni, tudom, hogy mindenki átvágható, de a valódi Anna egyszerűen annyira átlagos, semmilyen, karizma nélküli embernek tűnik nekem (még az interjúkat nem néztem meg vele, csak fotókat láttam).
A Tinder Swindler-nél azért valamennyire érthető volt, hogy a magányos, hülye tündérmeséken szocializálódott nők miért is dőltek be a srácnak. De itt konkrétan dörzsöltebb emberekről van szó, egyszerűen nem értem.
"Anna Sorokin hogyan tudott átvágni annyi embert?"
"Van erre valami logikus magyarázat?"
🔞 Mondjuk Annácska teste ?
2022. febr. 21. 05:47
2/6 anonim válasza:
Ő egy magasan funkcionáló nárcisztikus pszichopata.
A rendkívüli intelligenciája és meggyőző ereje sokat segített neki.
2022. febr. 21. 07:28
3/6 A kérdező kommentje:
1. Ha fogalmad nincsen miről vam szó, minek szólsz hozzá?
2. Köszönöm.
2022. febr. 21. 10:26
4/6 anonim válasza:
Szerintem elgondolkoztató példája annak, hogy mennyit számit az önbizalom, a látszat! Tehát hiába semmi alapja nincs, az ő saját véleménye önmagáról, hogy ő valaki, különleges, stilussal izléssel stb. Ezt olyan erősen tudta hinni, hogy ez által mások is elhitték. Amit mutatott magáról. Pont igy lehet egy okos, nagy tudásu ember, kis önbizalommal és bizonytalansággal- az önszeretet hiányával, magát szerencsétlennek érzően- a társadalom is ennek fogja látni. Én erre gondoltam. Kár, hogy a film inkább ment a szórakoztató és látvány irányába, engem is az érdekelt volna, hogyan, milyen részletek alapján hittek neki ezek az ultragazdag fontos emberek. Gondolom a másik fontos pont a kapcsolati rendszereken belül való ügyes mozgás.
2022. febr. 21. 12:15
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok
A tinder csaló- számomra o iszonyu felszinesen adta elő ezt a szerelmes férfit-én azt gondolom, hogy sokunknak szemet szurt volna ez.
itt pedig szerintem a Disney hercegnős történeteken nevelkedett lányok, és valamiféle vágy az efféle csodára, a hercegről, szóval a vágyak és a pszichés szükségletek csapdája okozhatta, hogy ez mukodott.
2022. febr. 21. 12:18
6/6 anonim válasza:
Na, a karizma pont nem a külsőnek a függvénye. Attól, hogy szerintem unalmas vagy ronda az arca, attól még lehet valaki nagyon karizmatikus. Nyilván kell ehhez egy pszichopata / nárcisztikus jellem, vagy legalábbis egy törtető jellem ügyes hazudozással és kevés empátiával keverve / vagy kevés lelkifurdalással. Elég kitalálni egy hihető sztorit és hihetően előadni, hogy te kis és mi vagy (és az sem árt, ha tanulmányozza előtte az illető a felső tízezret). Attól meg egyébként, hogy valaki benne van a felső tízezerben, még nem biztos, hogy dörzsölt vagy okos... rengeteg akár magas pozícióban is gyakran ülnek megvezethető, hótt hülye emberek, mert elég erősen tartja magát az uram-bátyám hozzáállás, a mutyizás, a protekció ott is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!