Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves vagy és mennyinek...

Hány éves vagy és mennyinek érzed magad?

Figyelt kérdés
Egészségi, fizikai és lelki szempontból. Kort és nemet is írjatok!

2022. febr. 19. 17:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok és kb. 20-22 évesnek érzem magam (én ezt egyébként azzal tudom magyarázni, hogy nagyon sokáig tartott, amíg rájöttem, hogy mit akarok kezdeni az életemmel, milyen karrier érdekel, szeretem a könnyed dolgokat, illetve kapcsolatot és semmiféle elkötelezettséget sem akarok, családot főleg nem).
2022. febr. 19. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagyok. Szerintem egészségügyileg jobb állapotban vagyok, mint a korombeliek (sokan panaszkodnak öregedés-szerű egészségügyi problémákra, ami nekem teljesen idegen még), így olyan 20 éves körülinek érzem magam inkább. Tele energiával, egy porcikám sem fáj, mindenem ép... Kinézetre nincs nagy különbség a 20 és a 25 között, a kettő között szoktak tippelni. Meg lelkileg is korai húszasnak érzem magam. Dolgozom ugyan, de még diák vagyok, gyereket sem akarok, úgyhogy megvan a húszas évek eleji életérzés. :)

Nő vagyok.

2022. febr. 19. 19:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
29 de már 3 reinkarnáción túl vagyok csak idén
2022. febr. 19. 20:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
50N vagyok. Néha, mikor belefeledkezek valamibe, akkor gyereknek érzem magam, fizikailag jobb formában vagyok, mint 30 évesen. Egészségileg 50.
2022. febr. 19. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
17 vagyok és 14-15 évesnek érzem magam
2022. febr. 19. 21:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

29 nő vagyok

Az orvosi leleteim alapján 70.

Az állóképességem és izomerőm alapján (pedig sportolok) is kb 70.

Lelkileg dunsztom sincs.

Életben meg már 24 évesen ott kellene tartani, ahol én tartok.

2022. febr. 19. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok és annyinak is érzem magam. Jó lenne mindig ennyinek lenni, mert szerintem ez a legjobb kor. :)
2022. febr. 20. 00:38
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

26 vagyok. Mentálisan két évvel ezelőttig azt éreztem, hogy megragadtam a fejlődésben 16 évesen, egyszerűen élvezem az életet, és ennyi. Az elmúlt két évben sok szar történt, most már úgy érzem, vagyok talán 19 éves is. Persze közben tudom, hogy egyébként érettebb vagyok a koromnál, felelősséget vállalok, remekül navigálom magam az életben, de az életstílus, amit éltem, nem akar változni, semmi kedvem megállapodni valakivel, adósságba verni magam, hogy autót meg házat vegyek, és szülni egy gyereket, aki oda is láncol ahhoz a házhoz.

Fizikailag kezdem érezni, hogy 26 vagyok, már nem tudok letolni 36 órát ébren gond nélkül, nem hagyhatok ki egy étkezést csak úgy, és ha véletlenül berúgok mint a szemét, akkor nem ébredek utána úgy, mintha mi sem történt volna.

2022. febr. 20. 03:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagyok, olyan 25 körülinek érzem magam, bár néha az életmódom alapján nyugdíjasnak.:D
2022. febr. 20. 09:27
 20/20 anonim ***** válasza:
21 Karrier, munka és ilyen téren vett függeltenség (egyedül lakás, fizetés stb) szempontjából 17, nagyon szeretnék már végezni a tanulmányaimmal. Egészségileg okés a 21, anyagi szint szempontjából spórolásom miatt kb 25, szellemileg, lelkileg meg gyakran 30-40 körüli, ahhoz viszonyítva, hogy gyakran milyen színvonalú emberekkel sodor össze az élet. Amióta abbahagytam az edzést, azóta fizikum terén visszaestem a 17-18 körüli szintre, szóval összességében 21-nek vagy pár évvel idősebbnek érzem magam.
2022. márc. 5. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!