Meginnád az Örök Fiatalság elixírjét?
Figyelt kérdés
Lennél örökre fiatal? Sosem öregednél többet.2022. febr. 17. 11:16
11/22 anonim válasza:
Nem, aztán életemben mindig bujkálnom kellene, nehogy kísérleti nyúlnak használjanak? Bele sem gondolok hogy a nagy hatalmak mit művelnének velem a családommal. Szóval vannak emberek akiknek jó ha eljön az idejük és eldobják a kanalat. Szóval nem miattam hanem ezek miatt a mocskok miatt nem innám meg,mert ebből is hasznot hajtanának, van már elég háború a földön.
12/22 Tevenyereggyarto válasza:
Oké ,hogy sosem öregednék de ugyan úgy megtudnék halni “magamtól” 80+ évesen? Csak ugye 80+ évesen is úgy néznék ki mint mondjuk 20-30 évesen.
Vagy fiatal maradok s ezzel együtt biológiailag halhatatlan? Csak úgy tudnék meghalni ha megölnek/ öngyilkos leszek/ halálos betegségem lesz?
Ha az első akkor elfogadnám, bár még kérdéses ,hogy emiatt mondjuk járna-e nekem nyugdíj meg ilyenek. Második esetben elgondolkodnék de lehet nem. Azért az is elég kegyetlen ha örökké élsz s “nem látod a végét”. De talán még mindig jobb mint hosszú évek alatt leépülni, megöregedni.
13/22 anonim válasza:
Én inkább örök egészségre vágyom.
14/22 Metionin válasza:
Meg, legfőképp az egészség miatt.
15/22 A kérdező kommentje:
És ha mostantól az évek múlásával visszafelé mennétek korban, tehát mindig 1 évvel fiatalabb lenne és a végén mindenki újszülött csecsemőként halna meg? 😆😆🤣
2022. febr. 17. 13:58
16/22 Metionin válasza:
15. Akkor nem. Utáltam gyerek lenni és az egyik nagy félelmem, hogy idősként szellemileg leépülök és/vagy pelenkázni kell.
17/22 A kérdező kommentje:
16: És ha a tudatot megmaradna, csak a tested fiatalodna visszafelé?
2022. febr. 17. 14:23
18/22 Metionin válasza:
Hát akkor is :D mindenki gyereknek nézne, na meg bekakálni...
19/22 anonim válasza:
Nem bánnám, ha 65-70 körül meg kellene halnom az elixír ellenére is, de szívesen élnék örökre a 22-23 éves testemben. Már most nem érzem annyira jól magam a testemben, pedig "csak" 29 vagyok.
20/22 anonim válasza:
Csak akkor ha nem ilyen világban élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!