5-ös skálán mennyire vagy extrovertált, ha 5 a totál extro, 1 pedig a totál introvertált?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 09:54
A kérdező szavazást indított:
5: Totálisan extrovertált (nyitott, közvetlen)
4: Inkább extrovertált
3: Köztes, a kettő között vagyok
2: Inkább introvertált
1: Totál introvertált (befelé forduló)
52 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem ezt jelentik ezek a dolgok.
2/7 A kérdező kommentje:
1: Hanem?
2022. febr. 15. 10:00
3/7 anonim válasza:
Annyit jelent, hogy társas vagy magányos tevékenység tölt fel.
Lehet egy extrovertált zárkózott, csendes, félénk, és lehet egy introvertált nagyszájú, nyitott, cserfes.
4/7 anonim válasza:
A 3-ast ambivertáltnak hívják, függetlenül attól, hogy érted-e az extrovertált és introvertált jelentését.
5/7 anonim válasza:
0.3. Csak fizikai szempontból nem vagyok jó űrhajósnak, amúgy remekül jól érezném magam pl egy 3 éves Mars expedíción tök egyedül.
6/7 Shaddark válasza:
Igazából négy fő funkciótípusnál érdemes nézni az introvertáltságot és extrovertáltságot.
gondolkodás,
érzelem, érzés,
érzékelés (tapasztalat),
és az intuíció.
Így elég komplexen meg lehet állapítani egy ember személyiség típusát.
7/7 anonim válasza:
Én vagyok a legintróbb és legextróbb akit ismerek.
Intj vagyok, de úgy, hogy a viselkedésem szinte semmit se változik, van hogy azt mondják a legintrósabbak is, hogy én messze durvább vagyok náluk, és néha azt mondják, hogy én vagyok a legextróbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!