Mi az a szokás amit a legjobban utálsz és mi az amit a legjobban szeretesz magadban?
Amit szeretek: kitartás, empátia, nem hozok elhamarkodott döntéseket
Amit nem: halogatás, bizonytalanság, nem tudom kellően jól beosztani az energiám, néha az időm sem
Amit szeretek: mindig tudatosan, logikusan, ésszel éltem, nem követtem el visszafordíthatatlan hülyeségeket, már gyerekként is sokkal komolyabb és felnőttesebb voltam, mint a többi gyerek. Empatikus is vagyok.
Amit nem: nincs türelmem az emberek 90%-ához, fárasztanak, plusz halogatok minden szociális interakciót két embert leszámítva.
Előítéletesség: az egész életemben elítéltek az emberek akik ismertek
Szeretem: Tisztesség: ha utálsz, legalább annyi legyen benned, hogy ne szó szerint a hátam mögött mond el a véleményed, mintha hülyének néznél, vagy süketnek
(Ez másokban)
Magamban: egy kicsit önző vagyok és néha egoista, de bármikor segítek másoknak. Hamar ideges vagyok és makacs
Szeretem: igazából a fentebbeken kívül minden tulajdonságom. (Na tessék már megint xd)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!