Szerintetek miért utálják sokan az értelmiségieket?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 12:49
21/26 anonim válasza:
Magyarországon sztem sokan fújnak a diplomásokra, de sztem nincs ebben semmi meglepő a frusztrált prolik országában.
engem diplomásként alapvetően nem érdekelne, kinek milyen végzettsége van, de sokszor hallom, hogy "a diplomások hülyék", természetesen olyan emberektől, akik ahhoz is buták, hogy legalább angolul megtanuljanak normálisan.
tehát ez szimpla irigység és tájékozatlanság.
22/26 anonim válasza:
Mert nekik köszönhetjük ezt a háborút, meg ami még jön. Nekik köszönhetjük az atombombát, a környezetszennyezést. Az idióta politikusok mind mind az értelmiséghez tartoznak. Agymosottak és hatalmas az egójuk.
23/26 A kérdező kommentje:
A prolik még többet háborúznának...
2022. márc. 2. 13:22
24/26 anonim válasza:
Pontosan, mielőtt az értelmiségiek feltalálták a háborút, előtte bezzeg egy csésze finom tea mellett vitatták meg a nézeteltéréseiket az ősemberek! ♥
25/26 anonim válasza:
Hát, kevesebb is volt a halott. Nem is voltak tömegpusztító fegyverek. Egy nyugodtabb kor volt. Akkor az maradt életben, aki erős, ügyes, élelmes volt. Ma meg az idióták jeleket küldenek a világűrbe, hogy vegye valami idegen civilizáció, hátha ide jön egy teára, hogy stílszerű maradjak😃. Az libsi, agymosott fejében meg sem fordul, hogy mennénk a sűllyesztőbe. És ez csak egy példa.
26/26 anonim válasza:
Hirtelen nincs előttem statisztika, de nagyobb összeget fel mernék tenni rá, hogy az "értelmiségi réteg" kialakulása előtt a népesség nagyobb százaléka halt erőszakos halált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!