Akik Facebookon írnak kommentet, hogy bárcsak megszűnne a Facebook, azok mit éreznek?
3 oka lehet
1. a facebookot csak a hirportal kommentszelcioja miatt hasznaljak, es biznak abbam, hogyha megszunik a face, a hirpotal mashova tudja a szekciot koltoztetni.
2. Sima napo gyulolkodes, teljesen fuggetlenul attol, hogy ez nekik tenyleg jo vagy rossz, had szoljon, hogy a napi feszkot levezessek.
3. Az a nehany csoport amiben aktivak, szinten koltoztethetoek, vagy hanyagolni tudjak.
En utobbiba tartozok.
Nem lenne gondom vele, ha megszunne, sot... az a nehany csoport, amiben aktiv vagyok meg ugyis atkoltozne discordra, szoval nem felek emiatt.
Itt is az megy hogy senkinek nincs facebookja, mégis ott lóg az ország. :D
Különbnek akarják érezni magukat, ennyi.
Én bevallom függő vagyok, ami roppant zavar, ezért én is örülnék, ha megszűnne, mert nem nekem kéne energiát fektetnem a leszokásba.
Törölni, azért nem törlöm, mert a szakmai csoportokban vannak fontos hírek, sőt, olykor állást is előbb hirdetnek ott, mint bárhol máshol. Ha megszűnne, emiatt sem fájna a fejem, hogy lemaradok valami jó pozícióról, lehetőségről.
#7:
Ja, mert te biztos egy Einstein vagy, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!