Szerintetek ezek a bulizós 50 éves nők könnyűvérűek?
50 éves nő bulizni jár minden héten, mell tetkót csináltatott pár éve, és eléggé úgy öltözik fel a bulira mint egy 20 éves. Szerintetek könnyen kaphatóak ők? Feszülős bőr ruhák, átlátszós felső, mélyen kivágva, hogy látszódjon a tetkó is stb. Aztán a baratnőjével ketten ott rázzák magukat a 20 évesek közt. Eléggé kilógnak a sorból a tánctéren, de közelebbről megnézve meg fiatalosak.
Ők azok akik már arra mennek, hogy úgy dugnak mintha az utolsó lenne?
Ők azok akik már arra mennek, hogy úgy dugnak mintha az utolsó lenne?
Persze , az öregek otthonában kivel kefélnek majd szerinted?
Nézd, azért nem kéne leírni az 50 évest, rohadtul nem öreg. Legalább 15 éve van még a nyugdíjig.
Lehet, felnevelt egy-két-három gyereket, akik már 20-25 évesek, kirepültek. Még arra is nagy esély van, hogy elvált.
Hirtelen magára maradt egy raklap szabadidővel. Szerinted mi a lótúrót kéne csinálnia?
Ha szerencsés, a klimaxon is túl van, így már a nemkívánt terhességtől sem kell félnie 😁 persze nyilván védekezik, de járhat ágyról ágyra, ha úgy tartja kedve 😎
Hirtelen magára maradt egy raklap szabadidővel. Szerinted mi a lótúrót kéne csinálnia?
Például dolgozni?
#5:
Nem mindenki komcsi, mint te.
Nem mindenki komcsi, mint te.
Akkor szerinted miből él? Kurválkodik talán?
23 éves vagyok, 2 azaz kettő olyan nőt ismerek, sőt láttam eddig életemben 40 év felett, akikre tudok szexuális értelemben nőként tekinteni, tehát fel tudja venni a versenyt a fiatalabbakkal.
Többire anyukaként, "néniként" tekintek. Lehet megsértődni 40 év feletti nők, de azt is vegyétek tudomásul, hogy már nem 20 évesek vagytok és sajnos ez az élet menete. Én is tudomásul veszem, hogy nem 40 éves macsó cégvezető vagyok, 30 milliós Mercivel, saját házzal, nyaralóval, 100 milla megtakarítással.
Nekem az egyik munkatársam ilyen
54 éves
Szintén, tetkó,bulik stb
Általában ők voltak a legrészegebbek
De ennek a munkatársamnak pl van férje
Soha nem csalta meg
Együtt is buliztam vele párszor
Egyszerűen csak most szabadult ki a családanya szerepből
30 körüli a fia, nem rég költözött el
A férjével elkezdtek wellnesselni járni
Szoliba jár a munkatársam, techno bulikba jött velem 🤷♀️😅
Én bírom az ilyen laza 50es nőket
Miért is kéne bárkinek megfelelni? Ha ők így érzik jól magukat és most tudnak kiteljesedni egészségükre
Ha szexelnek is akkor meg pláne
Egyszer élünk
Hát. Azért 50+ évesen szerintem se az legyen az ember legfontosabb dolga hogy dolgozzon. Főleg ne hétvégén. Szóval ez nem tudom hogy jött ide.
Többieknek kösz a valaszokat.
Elvált nők ezek. 15+ éve elvaltak. Azóta egyikőjüknek se volt semmiféle komolyabb kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!