Mikor nőttetek utoljára? Meddig nőhet egy férfi?
Én ha jól emlékszem, akkor biológia órán azt tanultam, hogy egy férfi maximum 24 éves koráig nőhet, de a pubertáskorban történik csak látványos növekedés… Utána meg csak millimétereket.
Engem utoljára iskolában 15 éves koromban mértek, egy ilyen régimódi, nem digitális orvosi műszerrel.
Akkor 172.5 cm voltam…
Utána egészen 20 éves koromig egyáltalán nem észleltem növekedést, ezért nem is mértem magam, azt hittem teljesen ugyanannyi maradtam.
Aztán gyógyszertárban megmértem magam egy modern, digitális mérőgéppel (20 évesen), cipő nélkül és 175 cm voltam.
22 évesen ismét megmértem magam egy ugyanilyen géppel és 176 voltam…
Most 23.5 éves vagyok 6 hónap múlva leszek 24 és télen már furcsálltam is hogy mitől mehetett össze a 2 éves kabátom, amikor egyszer sem lett mosva, gondoltam magamban: “csak nem nőttem?”… De most ismét megmértem magam és tényleg 180 centire nőttem.
Az elmúlt 1.5 évben valahogy nőttem 4 centit.
Ez annyira hihetetlen volt számomra, hogy elmentem másik gyógyszertárba is ahol van ilyen gép és azzal is ugyanez az eredmény jött ki…
Aztán itthon is lemértem magamat centivel és azzal is 180 cm jött ki, szóval tényleg nőttem.
Ezért érdekel, hogy Ti (főleg férfiak, de bárki írhat) meddig nőttetek?
Én 18 éves koromig nőttem, akkor elértem a 191 cm-t. :)
26/F
11 éves korom óta 4 cm-t nőttem. Az utóbbi pár évben semennyit.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!