Mitől lesz egy “férfi” olyan típus hogy folyamatosan kritizál és bunkó a viselkedése?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra hogy kritizálja a hajad, a bőröd, ha megbotlasz kinevet, nem gondolkodik mielőtt beszél, van rajtad egy pattanás és arra mutogat. Az én elméletem szerint kisebbségi komplexusa van és így akar kompenzalni. Magáról folyton elmondja hogy milyen helyes, amit én az elején viccnek vettem mert baromira nem az, de már látom hogy komolyan gondolja. Barátnőm(szinte nővérem) van egy ilyen kapcsolat elején, én próbálom lebeszélni róla, mert látom hogy nagyon gaz az az ember2022. febr. 4. 14:09
1/6 anonim válasza:
Nárcisztikus személyiségű a csávó (akár még személyiségzavaros szintű is lehet). Nem érdemes ilyen emberrel egy társaságban sem tartózkodni, pláne párkapcsolatban élni vele. Az ilyen ember világában ő a tökéletesség, a mindenség, elvárja, követeli, eléri, hogy folyamatosan dicsérve, istenítve legyen, miközben mindenki más buta, hülye, csúnya, béna, stb. és ezt a tudtára is adja mindenkinek. Meneküljön a barátnőd, amíg még tud.
2/6 anonim válasza:
Kisebbségi komplexus, nárcisztikus személyiségzavar, vagy csak szimplán bunkó, mert valljuk be, normális ember nem ilyen. Nem diagnosztizálunk neten keresztül, ennyiből nehéz pontosan megmondani, tippelni lehet.
3/6 anonim válasza:
Én 14 évesen voltam ilyen kb. félévig, amikor bántottak a suliban…
Amikor elkezdtem mindenkit bántani én is és magamat fényezni, akkor nem bántottak…
De félév alatt rájöttem, hogy nem éri meg emiatt másmilyenné válni mint amilyen az autentikus énem.
4/6 anonim válasza:
Lehet tippelgetni, de a nárci az elején általában pont az ellenkezője ennek. Ez a fiú másokat kritizál, önmagát felnagyítja, ezzel nyugtatgatja a kis sebzett lelkecskéjét. Túlkompenzálásnak tűnik inkább.
5/6 anonim válasza:
Egy frusztrált idióta lehet az ilyen. Meg biztos kicsi is neki
6/6 anonim válasza:
Az én mostani párom is sajnos egy tuskó. Eleinte normálisan viselkedett..aztán elkezdett obszcén módon beszélni..mintha a haverja lennék.. tiszteletlen, bunkó az ember. Fingik a jelenlétemben, bunkón viselkedik, figyelmetlen. Nem tudom miért kell ilyennek lennie. Ja és nem értékeli amit tettem kettőnkért. Tisztelet szót nem ismeri, nem becsüli meg azt aki mellette van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!