Aki növeszti a haját, az hogyan bírja ki az átmeneti időszakot míg se nem rövid se nem hosszú? És végül lehet nem is fog jól állni? 22 F
Figyelt kérdés
Most kb 4 cm fent és 2,5 oldalt, de olyan kerek tőle a fejem mint egy misi mókus.2022. jan. 31. 14:03
11/11 anonim válasza:
Manapság könnyebb a dolgod, filterekkel megnézheted, kb hogy fog kinézni a fejed hosszú hajjal. Nálam még nem volt ilyen és blöffre kezdtem el megnöveszteni, vállig sikerült is egyszer, de mivel egyre inkább kezdtem eltávolodni egy általam akkor (tizenéves korom vége tájt) még nagyra becsült Zsé kategóriás amcsi színésztől (na jó, Lorenzo Lamas) úgy kb minden vonatkozásban (szőkésbarna hullámos haj, 100 kg), így levágattam. Valójában az az egy pozitívuma volt, hogy belőni nem nagyon kellett, cserébe minden nap, de legfeljebb minden másnap mosás, és nyáron rohadt meleg. Itthon coffba volt végülis, úgy kibírható, de hiú voltam és utcán ilyet nem mertem elkövetni. Kell hozzá türelem, de kibírható. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!