Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ez nem egy megrendezett...

Ha ez nem egy megrendezett jelenet volt, akkor mi vezethetett idáig, hogy ez bekövetkezzen?

Figyelt kérdés

Tényleg nincs más megoldás? Egyből ennyire föl kell menni a pumpának?

[link]

2022. jan. 30. 17:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

taktikai hibát csinált a wolksvagenes.

nyitva volt az ajtó a pali előtte állt.

én ilyenkor nyomtam egy padló gázos rükvercet és az ajtóval elsodortam a támadót.

majd ezek után szálltam ki a kocsiból és rúgtam fejbe az elesett embert.

a másik opció, mivel pont az ilyen ajtó rámtépesek miatt elve belülről zárom az ajtót, hogy az ablakot engedem csak le.

mikor jön oda, addigra 1esben van a kocsi.

megvártam amíg beütött, majd ráfogtam a kabátra és padlógázzal előre, elesett majd rükverc és átmentem a lábán.

és akkor utána szálltam csak ki, hogy mi a fa szt akar megütni, meg kitépni a kocsiból.

2022. jan. 30. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A büntetőfékezés az egyik legaljasabb, állatabb dolog, amit valaki megtehet közlekedésben, ráadásul ezek után kiszáll és neki áll feljebb. Megértem, hogy eldurrant a csávó agya a wv kocsiban, csak azt sajnálom, hogy nem ő jött ki győztesen.
2022. jan. 30. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
#11 Szerintem csak álmodtad.
2022. jan. 31. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!