Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki kevésbé lelkes egy...

Ha valaki kevésbé lelkes egy beszélgetés során akkor te is vissza veszel vagy még inkább erőlteted a dolgot?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy csajjal és mostanában elég lassan válaszol mindenre, aztán nem tudom hogy nekem is kéne ilyen kisebb szüneteket tartanom vagy akkor járok jobban ha továbbra is lelkes vagyok és próbálkozok, hogy legalább azt érezze, hogy nekem fontos.

2022. jan. 23. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az az ember hamar érdektelenné válik, akivel vontatott a beszélgetés.
2022. jan. 23. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha szavakba valaszol, nem dob fel temakat meg mindent ki kell huzni belole akkor en elkoszonok es tobbet nem irok ha o nem..
2022. jan. 23. 21:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Szép kerek mondatokat ír, meg hosszabb a beszélgetésünk, nem most kezdtük. Csak mostanában sokat panaszkodik, hogy semmire sincs ideje, aztán kb. ezzel együtt jelenet meg ez a hozzáállása is, hogy kevesebbet beszélgetünk meg hosszabb időbe kerül amíg válaszol valamire.

Aztán nem tudom, hogy jobb lenne ha én se sietnék mert nincs sok kedve az egészhez vagy jobb ha azt látja, hogy én lelkes vagyok, hogy hátha neki is megjön hozzá a kedve.

2022. jan. 23. 21:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztatok már? Ha nem,lehet az a baj,egy idő után már vágyik az ember személyes találkozóra is.
2022. jan. 23. 21:18
 5/11 A kérdező kommentje:
2 év után is ez még fennáll? Csak mert kb. azóta beszélgetünk és még nem találkoztunk sose. Egyikünk se hozta ezt még fel.
2022. jan. 23. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Talált egy másik pasit,csak nem akar téged megbántani.
2022. jan. 23. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, én akkor szoktam ritkábban írni és arra panaszkodni hogy mennyi dolgom van, ha túl sok a másik, túl nyomulós, túl fullasztó, állandóan ír és úgy érzem hogy nincs is semmi más dolga egész nap, csak rajtam csüng. Nem akarom megbántani, ezért igyekszem néha visszaírni, de azért a tudtára adom hogy elfoglalt vagyok. Ha ilyenkor nem fogadja el és nem vesz vissza, hanem továbbra is bombáz, az engem teljesen elijeszt.
2022. jan. 23. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk mi jár a fejében és ő miért így ír neked. De ha magamból indulok ki, akkor azt tudom mondani, hogy engem ha érdekel valaki (mindegy, hogy egy nő aki tetszik, vagy csak egy szimpla barát) akkor én egyből lelkesen válaszolok, ahogy tudok és én magam is beszélgetést kezdeményezek. Ha őszintén rákérdezel vagy feszegeted, miért nem válaszol egyből és csak kifogások, hogy példáúl: 2 hét után vette észre vagy pl. 4 nap után volt ideje válaszolni stb. (ami meglehet, hogy igaz de valószínű, hogy büdös nagy kamu a mai világban, mivel mindenki zsebébe ott az okos teló egész nap) akkor hagyd a fenébe.
2022. jan. 23. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Minek dumaltok 2 evig tali nelkul? V nem parkapcsolat a cel? Nekem most volt egy ilyen csaj.. de csak par hetet dumaltunk mar nem irok. Eleinte tokjol eldumaltunk terveztuk a talit csak sokat meloztam pont. Minden nap ramirt h vagyok mizuvan. Mindig meseltem neki elrohogcseltunk mikor meg en kerdeztem par szoba letudta.. probaltam en temazgatni ugy jol eldumaltunk de mindig ezment.. aztan mikor meguntam irtam neki h o is meselhetne am magarol tobbet, h tellik a napja blabla. Erre h annyi dolga van meg faradt h azert nem ir annyit 🤔 de en irjak.. hat ezt igy hamar lezartam
2022. jan. 23. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahogy neked természetes.
2022. jan. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!