Vissza tud térni az emberiség az önellátáshoz, miután
elfogynak a nyersanyagok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 21:44
1/7 anonim válasza:
Ha elfogynak a nyersanyagok, akkor nemigen😅
2022. jan. 22. 21:47
2/7 anonim válasza:
Aki most is ezzel foglalkozik az talán túl tudna élni egy ilyen katasztrófát.
A városi emberek tömkelege biztos nem.
Talán az emberiség 20-30% a.
De a nyersanyagok nem fognak egyik napról a másikra elfogyni és nem egyszerre fog minden elfogyni. Szóval ilyen katasztrófa nem fenyeget.
2022. jan. 22. 21:48
3/7 anonim válasza:
Szerintem azt nem eléd meg kedves kérdező, de még én sem hogy erre választ kapj...egyenlőre nem ez a veszély ami fenyeget igazából minket.
29f
2022. jan. 22. 21:51
4/7 anonim válasza:
5-10% igen, a városi puhányok meg elpusztulnak. De nem hétfőről-keddre fogy el minden hirtelen, és már előtte kipusztul a teljes emberiség valami más, hamarabb bekövetkező katasztrófában. Kb valószínűségi sorrendben: aszteroida becsapódás, Yellowstone szupervulkán kitörés, klímakatasztrófa, és a miatta kialakuló éhínség, szárazság, és háborúk. Szupernóva robbanás. Ismeretlen új járványok. Esetleg vmi technológiai malőr pl antianyag, mini fekete lyuk, és hasonló kellemetlen dolgok.
2022. jan. 22. 22:04
5/7 anonim válasza:
A jelenlegi világ fenntarthatatlan. Az elektromos autók, napelemek, megújuló energiák világa a legnagyobb scam ami létezik. Ideig-óráig ki lehet így húzni, csak mivel az emberek az igényeikből nem fognak leadni, a természet majd rákényszeríti őket. A városok idejének vége lesz egyszer és ennek a végtelen pazarlásnak is, amit a kőolaj és a bányászat felfedezése adott. Lehet kell hozzá még pár száz vagy ezer év, de vissza fog térni az emberiség még a természethez, ahonnan jött, mivel rá lesz kényszerülve.
2022. jan. 22. 22:51
6/7 anonim válasza:
Nem és nem is kell. Szerintem tiszta hülyeség, mikor valaki mindent magának akar megcsinálni. Okkal találták ki a munkamegosztást. Én ebben vagyok jó, ehhez vannak erőforrásaim, ezt nyújtom, más meg másban jó, másra van lehetősége és mást nyújt. Aztán adunk egymásnak a dolgokból és mindenkinek lesz mindene.
Annyira izzadságszagú, mikor valaki apokalipszisre készül és elkezd nomádkodni. Nincs rá szükség, ha veszélybe kerülnek az erőforrásaink, nem fog megvédeni a 6 csirkéd, a házi termesztésű keserű uborkád meg a 6 barackbefőtted a pincében tőle. Mindenki leszarja komolyan.
2022. jan. 23. 00:37
7/7 anonim válasza:
Konkrétan milyen nyersanyagok? Ha tényleg minden nyersanyag elfogyna, akkor víz nélkül pár nap alatt kipusztulna az egész emberiség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!