Milyen színű a szemem?
Sry, de nem a legjobb minőségűek a képek!
Azért remélem látszik vmi:
Nekem is ilyen van, csak én nő vagyok.
Én zöldes-szürkét mondok rá, de nálad az egyik képen kékes beütést is látni.
Legyen ZÖLD :)
Centrálisan heterokróm szemed van. Belül barna, kívül zöld és kék vagy szürke?
Nekem is centrálisan heterokróm a szemem.
Amúgy szép szemed van.
A bal szemed felett a homlokoddal mi lett? 😯 🙊 Egy barna foltocska van a homlokodon. Minden ok? Illetve olyan mintha pityeregtél volna. Mintha könnyes lenne a szemed és a könycsatornád is enyén kipirosodott. Olyan mintha könnyezés után lennél. Vagy csak van valami allergiád?
2-es vagyok. Feltűnt már először is csak nem mertem megkérdezni, de a barna foltocska csak most tűnt fel.
Köszönöm a szavazatokat, meg a válaszokat!
#5. Minden ok! 😸
Nem célzottan a szememről készítettem ezeket a képeket, hanem ezek sima fényképek voltak és kivágtam utólag a szemem.
Az egyik képnél, mielőtt készült poros helyiségben voltam.
De igazából mindig, minden képen nagyon rózsaszín, vagy enyhén piros a könnycsatornám.
Az a folt meg így tényleg elég furcsán néz ki… Mivel vékony vagyok, ezért enyhén látszódnak a koponyám formájának tökéletlenségei és az egyik szemöldököm felett van egy nagyon minimális “horpadás”, ami igazából nem is szokott látszani… Csak ezen a képen pont úgy sütött rám szemből a nap, hogy így vetődött rám az árnyék és hát ja, képen tényleg furán néz ki.
De szerencsére alap esetben, ennél sokkal kevésbé észrevehető.
Oh ok. Azt hittem könnyes a szemed amin mind a két szemed le van fotózva de csak a nap miatt olyan mintha az alsó szemhéjad közepén könny gyűlt volna össze. Egyébként a portól simán lehet olyan a szemed. Azt már nem kérdezem hogy mit kerestél egy poros helyiségben mert udvariatlanság lenne, bár öszinten furcsáltam, de ha olyan a szakmád akkor bármi lehet épitkezés, régi elhagyatott kastély amit fotóztál fotósként, mert vannak ilyen kastelyok vagy felujitas előtt lévő epület vagy a magyarorszagi vadnyugati varos muzeum bar ott szerintem nincs por, vagy filmes szakma ahol gyakran kell porolni a ruhakat, cipoket egy-egy jelenetnel es stb es stb.
Akkor a barna folt por es azert olyan szigorú azon a tekinteted mert a napocska arra mosolygott.
De a kérdésre a helyes válasz a szemed színét centrális heterokrómiának nevezik. Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!