Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mièrt van az a köztudatban,...

Mièrt van az a köztudatban, hogy a nők rosszabbul viselik az öregedést?

Figyelt kérdés
Èn több férfit is figyeltem meg a környezetemben, akik negyvenes létükre fiatal tizen-huszonéves lányokat próbálnak felszedni mindenáron. Féltestvérem is megbolondult 43 èvesen egy 18 éves kislánnyal kezdett ki, és amikor mondtam neki, hogy nem lesz ez így jó, hatalmas a korkülönbség, az apja lehetnél, akkor lehurrogott, és azt mondta, hogy ne avatkozzak bele, meg hogy szerinte a korkülönbség az egyáltalán nem probléma ma már szerinte, az csak régen volt fontos. Ő egy elég jól kereső vállalkozó, a kis csaj pedig most lesz majd egyetemista ha igaz. Mentsègère szóljon bátyàmnak, hogy nincs gyereke, és egy ideje élettársa sem. De ez nekem akkor is nagyon furcsa.

2022. jan. 22. 08:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk bennem is megvan, hogy régen, amikor fiatal voltam, akkor mennyivel jobb volt, mint most. Amikor gimis voltam, meg amikor aztán főiskolára, aztán egyetemre mentem. Milyen jó volt a tàrsaság, nsgyjából gondtalan élet, most így 35 évesen sokkal több gondom van, és nagyon mások is. Engem nem a párkapcsolat meg hasonlók terén visel meg az öregedés, sokkal inkább a problémák, gondok, köztük egészsêgügyi gondok megnövekedésèben. A gondtalan, fiatal évek elmúlásában.
2022. jan. 22. 19:55
 12/21 Senior Séf ***** válasza:
23%
A nőknek evolúciós okokból mindig is a külsejük volt a legfőbb érdekérvényesítő eszközük, és az öregedés is a külsőn látszódik a legjobban. Párkereséskor tudat alatt mindig a szaporodásra alkalmas egyedeket preferáljuk. Egy 40-50 éves korú nő esetében egyre közeledik a menopauza, a pasi, ha nincs elhízva és kicsit vigyázott magára, a legszebb férfikorban van. Őszül a halántéka, ez pedig sok fiatal lánynál külön vonzerőt kölcsönöz neki.
2022. jan. 23. 13:42
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
Fèrfiaknál is van ám klimax, ès az ősz haj undorìtò, öreges :)
2022. jan. 23. 15:14
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Mert mint a válaszokból látszik, a nőknek van önkritikájuk, a férfiak meg akkor is azt hiszik, hogy olyanok, mint a bor, ha az egyetlen közös bennük és a borban az, hogy nagy mennyiségben hányni támad kedved tőlük.

Egy idősödő férfi, ha nem figyel magára kifejezetten, ronda, puha és visszataszító, főleg a fiatalabbak szemében. Ezeknek meg komolyan akkora az egója, hogy pont a fiatalabbaknál erőlködnek vén puhos testtel, a férfi klimax miatt elnőiesedő vonásokkal, őszülő, ritka hajjal meg szürke, csálé fogakkal, mert sok helyen még mindig metroszexuális vagy, ha férfi léterdre rendelkezel alap higiéniával és nem csak mutatóba sportolsz.

A férfiak folyamatosan a nők korán lógnak (tisztelet a kivételnek), nekik viszont nincs egy ilyen erős pszeudo-lelkiismeretük és nagyon sokan nem veszik észre magukat. Mit csodálkozunk? Régen is az volt a duma, hogy a férfi legyen egy fokkal szebb a férfitől, már férfi. A nő meg feszüljön meg, mert darázs derék, fiatalság és csecs nélkül nem is lehet nő, mindamellett, hogy ennek tetejében gyerekezik, háztartásozik, hiszen az a nő dolga(és ma még emellett dolgoznia is kell, különben automatikusan pénzéhes ri... lesz).

2022. jan. 23. 15:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Bátyám a pénzkeresés területén jól csinálja, amit csinál, viszont ezzel a 18 éves kislánnyal nagyon nem kellett volna kezdenie. Én nagyon rosszallom ezt a dolgot, de nem tudok ellene mit csinálni. De ott a másik véglet, van aki szerint itt a gyakori kérdéseken a 75 éves Lendvai Ildikó "jó csaj". Eszem megáll komolyan, hogy mik vannak.
2022. jan. 23. 16:54
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
mert beképzeltek! utálom a nőket!
2022. febr. 21. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert sok nőbe beleverik hogy ez egyetlen értékes bennük a csinos pofika, meg a feszes segg. És a férfiak többsége így is bánik a nőkkel: ha nem akar megdugni egy nőt, az már nem ember a szemükben. Persze hogy félnek az öregedéstől a nők, mikor azt éreztetik velük hogy ez az értéktelenséggel egyenlő.
2022. febr. 22. 11:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert a férfiak a saját öregedésük helyett is a nőkével vannak elfoglalva...
2022. febr. 22. 11:18
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem sokkal fontosabb a "csinos pofikánál, feszes seggnél", hogy a nő intelligens, diplomás legyen(mivel nekem is van, és értelmiségi munkát végzek), vagy legalább legyen egy jó szakmája, ha diplomája nincs is. Egy olyan nővel nem tudnék tartósan együttélni, akit nem érdekelnek a művészetek, kultúra, művelődés. Nem lenne közös témánk. Ez nálam sokkal fontosabb, minthogy szép vagy sem.
2022. febr. 22. 11:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a ritka kivétel.
2022. febr. 22. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!