23/25 anonim válasza:
persze, nagyon sokszor, főleg egyetem alatt (orvosi) viszont mióta korházba kerültem alkoholmérgezés miatt nem voltam soha. persze néha elmegyek iszogatni a barátaimmal/párom barátaival/karácsonykor stb, de egy pár pohár pezsgő/fröccs/meggysör kombónál több azóta nem került belém és nem is szeretném újra átélni azt az estét
24/25 anonim válasza:
Ne haragudj, de tanult ember létedre miért került sor a kórházra? Egyáltalán hogy tud valaki annyit meginni hogy mérgezést kapjon? Én akármit, akárhogy ittam néha, soha nem kellett orvos, pedig menni nem bírtam, és csak feküdtem.
25/25 anonim válasza:
Érthető a kérdés 😅
Sajnos azon az estén gyógyszerre ittam (fajdalomcsillapitora csak) mert napközben eléggé fajt a fejem, illetve nem ettem előtte így sajnos nagyon beutott. Előtte sosem volt ilyen pedig tudtam inni rendesen 55 kilós lány létemre, hát sajnos ez akkor így jött ki. Akkor voltunk 3 hónapja együtt az akkori barátommal, azt hittem ez lesz a vég és soha többet nem akar látni, utána meg 2 évig voltunk😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!