Szerintetek milyenek a 'mai' 13-14 eves gyerekek/tinik?
Azért hagytam ott a tanári pályát,mert egy lavór éti csigának is szívesebben tartottam volna órát.
És egy év múlva nyolc kollégám jutott hasonló elgondolásra.
Nem tudom mennyire leszek népszerű a válaszommal, de a hangos rétegtől eltekintve szerintem elég nagy a hasonlóság a mostani 13-14 évesek, és az én időmbeli 13-14 évesek közt. (21/L vagyok)
Ami pedig az említett réteget illeti, szerintem túlzottan sokat mutatnak meg magukból a neten, mármint pl. közeli ismerős rokona (12-13/L) is minden mozzanatról csinál Instagram történetet, és néha a TikTok videóját is megosztja, ahol a haját dobálgatja, és arcokat vág, meg akkor releváns bölcsességekre tátog. Nem ítélem el ilyenért, csak szimplán vannak dolgok, amik nem tartoznak másokra. Szerintem.
Viszont, valami pozitívat is, mintha könnyebben kötnének barátságokat és, mintha tartósabbak is lennének, mint az én időmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!