A magyaroknak sosem volt mély kultúrája, szokásaik? Romáknál ugye családon belül, és rokonok is között 2-3 havonta bulik vannak, még a névnapot is tartják, ami nálunk kisebb esküvővel fel ér.
Szlovákiai videókat nézegettem, és ott látom hogy gyerek 1 éves korában már aranyat kap, de láttam olyan hogy 15 éves születésnapjára egy másik házat kapott.
Fél kis malacok az asztalon, drágább konyak, olyan a terítés mint egy boltban, piacon.
9.
Igen,le is írtad.
Már bele van kódolva a genetikájába,hogy ha ellop egy tárgyat pl gyűrűt,akkor rakja bele egy kenyérdarabba,vegye a szájába,és mondja azt hogy ő csak eszik,ha kérdezi valaki hogy mi a szitu.
Pontosan.
Viccből szoktak emberek aláírást gyűjteni,hogy zsidók/cigók ne költözhessenek oda,ahol ők is laknak,albikban.
Mert az az arany emberi életeket követel.
Igen!
Uszítja a szürke/kócós/mosdatlan/fésületlen hajú dög az urát,hogy hárápd ki a husáát...
Aztán a kan még a saját fajtáját is bántja.
Arany?
Aha.
Elég egy doboz cigi ahhoz,hogy folyásnak induljon a vér.
Még tezsvírek között is.
mennyi munka van egy-egy értékesebb dolog mögött.
Ne is haragudj!
Aranyról : [link]
Ebből hogy tudsz venni olyan aranyláncot,ami akkora,hogy egy láncszem kb egy tégla?
Írni olvasni nem tud a cigók 99%-a,mégis hogyan lenne belőlük egy olyan ember,akinek olyan végzettsége van,hogy mondjuk most mondok valamit...
Keress 1 milliót nettó havonta.
Segítek!
51 203 euro/kg,ami nagyon tiszta.
Igen,szokás mondani hogy trombitaréz...
De feltételezem,hogy erre még nektek sincs pénzetek.
10 565 ft / gramm az ára a 14K aranynak.
Magyarul kilója 1000x ennyi.
Na most...
Igen,vannak ezek a marha nagy aranyláncok.
Vannak a vékonyabbak is,de mindegyiknek van.
Vagy minden családban legalább 1-2 embernek van nagy,a többinek kisebb.
Illetve "kölcsönkérik" egymástól.
Mégis...
Hogy spórolsz össze ennyit?Dolgozó embereknek az életük mellett(ennivaló,stb) sem sikerül ennyit összespórolnia!
Akkor ezek milyen típusú cigányok? Mert most már nagyon érdekel, annyit tudok hogy némelyik lovakat nevel és ad el.
A biznisz,hát persze!
Tesó,telefon 15-ért!40-ért!
Vadi új Iphone!
Izé,BWM,20 éves,10 millió helyett csak 8-at kérek,izé...
Merci,motor 5000-es,autoamata,van ülésfűtés most cseréltem vadi új vedd má meg tes találj má vevőt nekem tes...
Csak 10x karamboloztam vele brutálisan,mert izomból nyomtam neki,10 tulaja volt,és 800 éves.
Németbű hoztam,van benne 30,1km.
Kő?
Az üzlet valóban...
Max kiviszik a feleségüket,qváikat,lányaikat a német határra,ausztriai határra,meg olaszországba,meg a rosseb tudja hova...
Svájc...
Mer ott mittomén hány eurót szed össze a dög,vagy épp 30 kilós frisshús,akiben már több mosdatlan fxú cigó járt mint csillag az égen...
Aztán persze fel van váltva,és akkor már vehet is cipőt 100 ezerért,és neki a cipője drágább mint a te magyar kutya életed.
Aha.
Ja.
A második vh áldozatairól szívesen hazudnak.
Angolok,Amerikaiak szétbombáztak német városokat,ahol csak civil volt.
Az nem számít.
Ja meg Indiába meg Afrikába mit csináltak?
Az nem számít.
Bezzeg a németek egy apró kis városba,ami szinte mondhatni egyenlő egy kisbolt területével...
Na ott 6 millió ember halt meg.
Marha jó sztori,csak hihetetlen.
max 200-300 ezer fért bele,ennek pedig csak egy része volt zsidó,vagy cigó.
De azért jó lenne,ha még ma is lenne ilyen táborozási lehetőség,ahol mondjuk forró(1000fokos) aranyat itatnának ezekkel a dögökkel...
Ennyire nem szereted őket?
Én közöttük nőttem fel, volt probléma néhánnyal akivel össze kellett menjek hogy vége legyen a balhéknak és onnan valószínű hogy már csak hatósági segítséggel tudtam volna kibújni ha tovább fajult volna a verekedésnél, be ijesztésnél.
Valamennyire ismerem őket, de még a mindennapi élet egy fedél alatt tartogatna újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!