Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnék ura lenni a saját...

Hogy tudnék ura lenni a saját életemnek?

Figyelt kérdés

„Mindenki a saját szerencséjének kovácsa.” De én nem így tapasztalom. Én úgy látom, hogy semmi ráhatásom sincs a sorsom egy jelentős részére. Azt látom, hogy tulajdonképpen mindegy én mit akarok, másoktól függ, hogy az lesz vagy nem.

Tehát a kérdés, hogy lehetnék ura a saját életemnek, és hogy lehet elérni, hogy azok a dolgok történjenek meg amit akarok, és nem azok, amiket nem akarok. Mert most úgy érzem magam, mint aki ül egy járművön, amin nincs se kormány, se fék, csak megy magától valahová, és nem tudom irányítani.

2022. jan. 17. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

építs rá kormányt.

társadalomban élsz, így nem tudsz teljesen elhatárolódni másoktól.

2022. jan. 17. 10:22
 2/3 A kérdező kommentje:

"építs rá kormányt."

Oké. Pontosan arra vonatkozik a kérdés, hogy ezt hogyan tudom megtenni? Mert eddig sehogy sem sikerült.

2022. jan. 17. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:

előszőr is térképezd fel a lehetőségeidet! Aztán gondold végig, hogy melyik a legérdekesebb és legjobb opció közülük és dönts. Aztán csináld meg.

Könnyebb lenne segíteni, ha több konkrétumot írnál.

2022. jan. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!