Cigány beütésem van, távozzak Magyarországról?
Ne távozz. Már annyian vagytok, hogy nemsokára nekünk kell.
Mondjuk én már készítem a popcornt, kíváncsi vagyok, mi lesz, ha már csak egymást tudjátok kirabolni.
:D
Micsida tömény istobaság.
Semmi valóságalapja.
A cigányokkal nem a bőrszínük miatt van baj, már akivel van, hanem a mentalitás, az életforma, sokuk civilizálatlansága, alkalmazkodni, integrálódni képtelensége, munkakerülése, műveletlensége, kulturákatlansága a probléma.
Sokféle cigány réteg létezik. Vannak művészek, a muzsikus cigányok sok évszázados, külön kaszt. Aztán a dolgos, tanulni akaró asszimiláltak, egészen az értelmiségig. De sok a bűnöző, maffiózó, akik kirekesztik magukból a társadalmat.
5.
Két név: Oláh Ibolya, Radics Gigi.
Kétféle vélemény lehet találni róluk.
Aki értékeli a versenyzésüket, énektudásukat, azok hosszabban le szokták írni.
Mások meg cdak annyit okádnak oda, hogy cigány k.
De nem csak velük van így.
Egy rendes cugány hatszoros teljesítménnyel is csak cigány marad, annak lenéző, kirekesztő jelentésével.
Nagyon nehéz így kitörni.
Bár igazad lenne!
Szerintem mindenkit a viselkedése minősíti.
Az hogy milyen becsületes vagy hogy éled az életed az számít.
Előítéletek természetesen vannak és lesznek is.
Soha sem tudsz megfelelni mindenkinek.
Lehet nagy az orrod, kapa a fogad kopasz vagy nagy fülű vagy magas vagy törpe valamibe úgy is belekötnek.
Aki számít az elfogad úgy ahogy vagy.
Akinek nem tetszik az húzzon sorszámot álljon be a sorba.
Magyarnak tartod magad? Igen? Akkor maradj. Ennyi.
Nem a bőrszín a gond általában. Ha az ember levágja, hogy te nem fogod átcseszni, onnantól kezdve nem lesz gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!