Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is irigy a nőkre amiért...

Más is irigy a nőkre amiért azok nőnek születtek?

Figyelt kérdés

Nekik így borítékolt a könnyű élet. Csak várni kell és viszi is őket a szőke herceg fehér lovon. Addig meg lehet füvel fával szexelni gond nélkül.

És nem nem megoldás az átmütettés annak ugyan úgy nincs értéke mint a férfiaknak.

#Női előny #Könnyű élet. #Férfinak lenni rossz
2022. jan. 14. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
68%
Ki mondta ezt, az univerzum mindenhatója jelentette ki számodra, hogy nem lehet változás és nincs is?
2022. jan. 14. 20:03
 22/74 A kérdező kommentje:
21. Ha 30 éves koromig csak egy kapcsolatom lett az is ilyen akkor mire számíthatnék? Jobb már nem lessz.
2022. jan. 14. 20:08
 23/74 anonim ***** válasza:
69%
Újabb napi incel hiszti... Hogy nem unjátok?!
2022. jan. 14. 21:55
 24/74 A kérdező kommentje:
23. Hogy unnánk mikor ebben élűnk?
2022. jan. 14. 21:58
 25/74 anonim ***** válasza:
86%
Teszel bármit is hogy kelendőbb legyél a nők számára vagy csak a hiszti megy?
2022. jan. 14. 22:03
 26/74 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy tessék, itt a megoldás a problémádra csak ehhez már nincs merszed! Kíváncsi lennék, ha ilyen emberek mint te is vagy, naponta környékeznének meg, akkor is irigy lennél?

[link]

2022. jan. 14. 22:20
 27/74 anonim ***** válasza:
14%

"Nekik így borítékolt a könnyű élet"

18-30 kozott. Ez az eletuk kb. 20%-a, ha azt vesszuk, hogy a fejlett vilagban 7X evig elnek.

37F incel

2022. jan. 15. 00:35
 28/74 anonim ***** válasza:
77%

Oké, válassz:

- havi legalább 2 nap fsás-hányás-ájulás a menzi miatt, amit nem befolyásolhatsz (ja, de fogamzásgátlóval, ami kicsinálja a szervezeted)

- random idegenek megfogják a sgged, a melled, de 14 évesen a pasas konkrétan a nemi szervemet simogatta a tömöt villamoson wtf?

- akinek olyanja van bármikor megerőszakolhat, és még védekezni sem tudsz ellene (maximum megpróbálod és ha szerencséd van, békén hagynak)

- elrabolnak és eladnak prstinak valami harmadik világbeli országba

- sok férfi dgható háztartási alkalmazottnak tekint

- ha feljebb jutsz a langrétrán, megkapod hogy tuti felsz.tad magad vagy kifeküdted az állást

stb-stb. Én szeretek nő lenni, de ezek nélkül valahogyan még jobb lenne

2022. jan. 15. 07:48
 29/74 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként te nem az exem vagy? Az volt ilyen nyomorult... mindenre picsogós, neki semmi nem jó, én túl magas vagyok, túl vékony, aztán meg túl kövér (57 kilósan normál súlyon), mert "nem bír el", neki így szr úgy szr minden.

38 évesen volt előttem egy csaja meg én, aztán ennyi, mert minden értelmes ember kerüli az ilyeneket, mint ő. Amikor mindig a másik a hibás, hogyne.

2022. jan. 15. 07:51
 30/74 anonim ***** válasza:
100%
Hat en nem lennek no az 100. Aki meg ferfi letere ilyet ir azzal vmi gond van..
2022. jan. 15. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!