Más is irigy a nőkre amiért azok nőnek születtek?
Nekik így borítékolt a könnyű élet. Csak várni kell és viszi is őket a szőke herceg fehér lovon. Addig meg lehet füvel fával szexelni gond nélkül.
És nem nem megoldás az átmütettés annak ugyan úgy nincs értéke mint a férfiaknak.
Amúgy tessék, itt a megoldás a problémádra csak ehhez már nincs merszed! Kíváncsi lennék, ha ilyen emberek mint te is vagy, naponta környékeznének meg, akkor is irigy lennél?
"Nekik így borítékolt a könnyű élet"
18-30 kozott. Ez az eletuk kb. 20%-a, ha azt vesszuk, hogy a fejlett vilagban 7X evig elnek.
37F incel
Oké, válassz:
- havi legalább 2 nap fsás-hányás-ájulás a menzi miatt, amit nem befolyásolhatsz (ja, de fogamzásgátlóval, ami kicsinálja a szervezeted)
- random idegenek megfogják a sgged, a melled, de 14 évesen a pasas konkrétan a nemi szervemet simogatta a tömöt villamoson wtf?
- akinek olyanja van bármikor megerőszakolhat, és még védekezni sem tudsz ellene (maximum megpróbálod és ha szerencséd van, békén hagynak)
- elrabolnak és eladnak prstinak valami harmadik világbeli országba
- sok férfi dgható háztartási alkalmazottnak tekint
- ha feljebb jutsz a langrétrán, megkapod hogy tuti felsz.tad magad vagy kifeküdted az állást
stb-stb. Én szeretek nő lenni, de ezek nélkül valahogyan még jobb lenne
Egyébként te nem az exem vagy? Az volt ilyen nyomorult... mindenre picsogós, neki semmi nem jó, én túl magas vagyok, túl vékony, aztán meg túl kövér (57 kilósan normál súlyon), mert "nem bír el", neki így szr úgy szr minden.
38 évesen volt előttem egy csaja meg én, aztán ennyi, mert minden értelmes ember kerüli az ilyeneket, mint ő. Amikor mindig a másik a hibás, hogyne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!