Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is félt 25 éves korától...

Más is félt 25 éves korától az öregedéstől?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
"egyelőre lassan, de már csak lefele van", amúgy, ti normálisak vagytok? A 80 éves nagyanyám nem ennyire életunt, mint ti.
2022. jan. 11. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
12%

11

Nem tudom, mi köze van az életuntsághoz annak, hogy megállapítja az ember, hogy már csak lejjebb van (egészségi állapot, erőnlét, test állapota, kinézet szempontjából nyilván, hiszen öregedésről van szó).

2022. jan. 11. 16:13
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ha így állna mindenki hozzá, nagyon sok lelki beteg ember lenne a világon. Ígyis van elég, gyerekek fejezzétek már be. Én 35 évesen sokkal jobban érzem magam, mint 20 évesen. Ennek nincs értelme amit magatokba beszéltek. Majd öreg korotokban bánni fogjátok, hogy ennyi idősen ilyen hülyén gondolkodtatok...
2022. jan. 11. 16:49
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Èn csak tavaly kezdtem el fèlni az öregedèstől. 41n
2022. jan. 11. 17:37
 15/21 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Nem, én alig vártam pl., hogy 30 legyek.

Nem értem, miért kell ettől félni. A másik opció az az, hogy meghalok, vagy eltűnök, megszűnök létezni, hát akkor inkább öregszem.

Az öregedés nem egy átok, hanem egy áldás, ami nagyon sok embernek sajnos nem adatik meg.

2022. jan. 11. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
A saját halálomtól nem félek, viszont az öregedéstől olyan 20 éves koromtól kezdve. Egy idő után nincsenek többé tinilányok, nincsenek önfeledt/gondtalan szórakozások, az arc öregszik, tucatfelnőttek leszünk, akiknek egyre jobban zárul befelé a szociális világa, egyre kevesebb társasági esemény, lemorzsolódó barátok stb stb...
2022. jan. 12. 00:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már vagy 14 éves koromtól fogva, de igazából a haláltól félek jobban, az öregedéssel az a bajom, hogy afelé vezet. (Most 23 vagyok.)
2022. jan. 12. 03:32
 18/21 anonim ***** válasza:
30%

16, 17

Pedig nektek tényleg nem kell még.

Olyan 24 éves korban van csúcson az ember biológiailag. A testnek onnantól lefele van.

Az élet maga meg talán akkor a legkönnyebb, amikor már nem tanulsz, de még nincsenek gyerekeid, bár ez relatív.

2022. jan. 12. 07:44
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Másrészt sok férfitársam, 40+ostól azt hallom, hogy olyankor vannak a csúcson, anyagilag már jó esetben stabilak, ház stb megvan, gyerekek ha vannak kb nagyok már, és ha még néznek ki valahogy a buta kiscsajok tapadnak rájuk...Már akinek ez szempont persze.
2022. jan. 12. 08:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan vannak, akik idős korukban sem hagyták el magukat, pl ott van Pataki Ági. 70 éves és tök jó formában van, látom, hogy sokat túrázik stb. Inkább szeretnék sokáig élni, mint meghalni fiatalon. Még messze van az idős kor, mert csak 24 vagyok, de példa értékűek számomra az olyan idősek, akik adnak magukra, nem híznak el, sokat mozognak. Persze ez genetika kérdése is, mert valaki már 30-as éveiben mindenféle egészségügyi gondokkal küzd, a nagyon szomorú. Igyekezni kell egészségesen élni, eleget aludni, elég folyadékot inni és nem idegeskedni mindenen, talán ez segít valamit.
2022. jan. 30. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!