Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jogos a felháborod...

Szerintetek jogos a felháborodásom emiatt?

Figyelt kérdés
A családom nem a legjobb padlóápolásban mármint ugyanott járkálnak mezítláb ahol cipővel, főként a bátyám az aki cipővel van házon belül még az emeleten is és én erre elég érzékeny vagyok, mindig papucsban vagyok a szobámon kívűl. Rendszeresen takarítok fertőtlenítek, de amikor be akarna jönni hozzám cipővel nem engedem be, ő nem érti miért, szerinte a cipője tiszta 😂 egésznap abba járkál belvárosban stb gondolom nem hallott a kórokozókról..

2022. jan. 8. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%
de az is összefekszi a közlekedő redvás padlóját
2022. jan. 9. 00:44
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Állatnak sincs helye a házban.
2022. jan. 9. 00:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jogos a felháborodásod. Sajnos nekem is van ilyen rokonom. Bejön és mászkál végig cipővel mindenhol, mondván hát náluk se kell levenni. Jó én meg azt lecarom, de nálunk le kell venni és kész. Még direkt, kis házi papucsokat is vettem.
2022. jan. 9. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!