Hölgyek, (képek lent) ti Kleopátra helyében Julius Ceasart, vagy Marcus Antoniust választottátok volna a képek alapján?
Figyelt kérdés
A róluk készült arcszobrok alapján elkészítették digitálisan a valódi megfelelőjüket, tehát mivel elég jó szobrászok voltak akkoriban, nagyjából 90%-ban valóban így nézhettek ki, szóval hitelesek a képek.
Julius Ceasar - [link]
Marcus Antonius - [link]
2022. jan. 7. 02:11
11/17 anonim válasza:
Caesart. Képzeld el jól belőtt hajjal. Isteni.
12/17 anonim válasza:
Marcushoz hozzámentem volna,Julius meg szeretőnek tartottam volna.
13/17 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik, de talán JC jobban. 45/N
14/17 anonim válasza:
Caesar olyan előkelőnek tűnik, én őt választanám😍
15/17 anonim válasza:
Ha csak ez a 2 férfi lett volna a földön és annyira de annyira nagyon nem bírtam volna pasi nélkül akkor inkább JC
16/17 anonim válasza:
Engem nem emlékeztet Putyinra Ceasar. Amugy ő tetszik jobban. Marcus nekem túl karakteres és a haja is milyen :D
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!