Jófej legyek vagy törtető? Avagy kis segítségért nagyot adjak vissza,úgy hogy azon én is bukhatok?
Sajnos konkrétumot nem írhatok. Van egy másodállásom amiben sikeres vagyok. Ez bizonyos szabadtéri rendezvényeken néha extrém körűlmények közt is, bizonyos feladatok ellátása. Két verziója van ennek, betanított és vizsgázott. Vizsgázott kicsit többet keres és nagyobb a felelőség rajta. Betanított munkásként kezdtem, a feletteseim látták bennem a tehetséget,akarást javasolták a vizsgát. Én soha senkinen nem nyaltam a hátsóját mégis elismerést tiszteletet vívtam ki a régen vizsgázottak körében is!
Aztán megismerték a nevem, voltak akik rám gondoltak ha hasonló munkára kellett ember! (Covid miatt nem volt képzés csak pálya elhagyás~ munkaerő hiány). Itt nem voltam olyan ügyes, de ha lenne lehetőségem gyakorolni fejlődnék. Volt 5-10 ember akik segítettek, abból a fele azt várja én segítsek rajtuk egyenként annyit ,mint amennyit ők rajtam mind az összesen.
Megtenném. De! Így a saját elért pozíciómat veszélyeztetem.
Segíts rajtuk annyit amennyit ők.
A saját munkád, hogy ott tartasz ahol. Ez a Te érdemed. Te tisztességesen csináltad, rád ezért is voltak vevők. Ha jól értem ők eleve más stílust képviselnek vagyis ha segítesz is nekik akkor sem fognak tudni megmaradni hosszabb távon.
Szóval csak óvatosan az ügyeskedőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!