Volt már olyan, hogy akaratodon kívül végighallgattad két ember veszekedését, és ez az adott helyzetben vicces volt?
Nekem csak olyan van, hogy látják hogy ott vagyok, de mégis a fejem fölött átkiabálva megy a szájkarate, mintha ott sem lennék.
De néha vicces, amiket egymáshoz vágnak (néha szó szerint, tárgyat is), és nekem ki kell bírnom vigyorgás nélkül illetve szét kell szednem őket és bezárni a bazárt. :D
Laktam a nyolcadik kerület egy vegyes etnikumú részén.
(Ganz kolónia)
A nő a szomszédunkba azért költözött, hogy ezzel végleg véget vessen a kapcsolatnak.
A pasi megtalálta, lent ordított mindenfélét.
Elhangzott a "Kva vagy, vagy pénzért bszol?" kérdés, ami azóta is szállóige itthon.
Aztán fogta az atléta trikóját, és kettétépte a mellkasán,"Tépd ki a szívem!" (félig ketté is szakadt a trikó) Nagyon teátrális volt.
Minden erkélyen álltak, néztük a műsort.
Rendőrt hívtak, de a pasi bámulatos érzékkel 2 perccel az érkezésük előtt elment.
Néhány nap múlva visszajött, hasonló kiabálás, fogta a telefonját, felhajította az erkélyre, az első emeletre.
Aztán követelőzött, hogy a csaj adja vissza a telefont.
A cipőjét is feldobta, de nem talált el semmit, leesett a földre.
A nő cserébe ledobott egy virágcserepet, pedig azt a pasi nem is kérte. (lent majdnem eltalált egy parkoló autót)
A férfi levette a cipőjét, és a derékszíjjával átfogta az ereszcsatornát, és FELMÁSZOTT az első emeleti erkélyre.
A történet vége, hogy újra összesjöttek, és még legalább 2 évig együtt is laktak.
A bejárati ajtó miattuk sosem működött, mert nem tudták megjegyezni a 6 jegyű kapukódot, ezért benyomták az ajtót. Ha megjavították, újra tönkretették, onnantól nem volt zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!