Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted megvegyem a nyaklánc...

Szerinted megvegyem a nyakláncot neki?

Figyelt kérdés
22/F vagyok. Szomszéd fiú 13 éves. Apja meghalt 10 éve, anyja egyedül neveli. Mondja semmit se vesz neki az anyja, bezzeg műköröm minden van neki, cigizik az anyuka, stb... a gyerekre kap árva ellátást is, de még egy szendvicset se tesz be neki iskolába. Hanem azt eszi a gyerek amit ott kap tízóraira, meg ebédre, uzsonnára. Haverokodom vele már 2 éve bár ő 13 éves csak szereti az anyja csak na nem vesz neki.semmit..néha ruhát szokott.neki de pénzt semmit se ad neki..most se kapott karácsonyra semmit. Én elviszem néha pizzazni de már alig várja hogy elvigyem y mindig irja mikor viszem már kajálni ide oda . Most kinezett egy nyakláncot 3500ft szerinted megvegyem neki? Sír érte nyagfog hogy védd meg tesó nekem légyszíves... hát nem tudom mit tegyek múlt hónapban is 3x vittem el pizzani, ami osszesen 3x 5000ft
2022. jan. 2. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a gyám hatóságnak szólj. És igaza van a 10esnek. Ha úgy van ahogy írod, rendesen kihasznál.

Amúgy sem egészséges egy 22 évesnek egy 13 evéssel barátkozni. Nehogy rád húzzák, hogy pedofil vagy.

2022. jan. 2. 23:52
 12/12 anonim válasza:
nem helyes hogy te a haverja vagy és eltartod őt .én ha a helyedben lennék vennék neki néha egy egy péksüteményt vagy valami apróságot de azért nem várhatja el tőled hogy mindent megvegyél tőle az anyuka nagyon gonosz és látszik hogy nem szereti a gyerekét.
2022. febr. 6. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!