Miért van mindig hogy elmegy az életkedvem? miért nem lehet boldognak lenni? Aki boldog leírná hogy csinálja? Jól válasz, vagy mindig mosolyog?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 13:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs folyamatos boldogsàg.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs semmi problémád,akkor miért nem vagy boldog?!
3/5 A kérdező kommentje:
mert a párom most olyat mondott ami nem tetszett. Szeret, meg megbántott, akaratán kívül
2022. jan. 2. 14:23
4/5 anonim válasza:
Túllendülök a problémákon, nem rugózom olyan dolgon, amin nem tudok változtatni
Ha nincs életkedvem, az meg általában azért szokott lenni, mert napok óta nem mozdultam ki otthonról, kitakarítottam, főztem, mostam, vasaltam, 600 filmet megnéztem, mindet eluntam, nincs mit csinálnom; ilyenkor az a megoldás, hogy kimozdulós programot szervezek magamnak. Barátok, könyvtár, menhely, csak hát ha napok óta otthon vagyok, az éppen azért van, mert lusta voltam, és minél több nap telik el, annál nehezebb rávennem magam, de így meg nincs életkedv, szóval ez egy ördögi körré is alakulhat, ha valaki nem rángat el valahova
5/5 anonim válasza:
Ha akaratán kivül bántott meg,akkor azzal miért foglalkozol, és azt irod,hogy szeret.Te szereted, mert ez sem mindegy?Az nem elég,hogy õ szeret viszonozni is kell.Talán nem szereted eléggé és azért érzed magadat boldogtalannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!