Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden férfi ilyen?

Minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Vagy csak én párom?

Nem nagyon érdekli semmi.. Nem csinál kb semmit. A tv köti le és a telefon (elmegy boltba és ennyi)

Nincs semmi, pasis'hobbija.

Még ajándékot sem lehet neki venni, mert semmit nem használ csak berakja a fiókba..

Ha véletlenűl menni akar valahova, de nincs kedvem akkor ez a beszélgetés zajlik:

Párom:jössz xy ba?

Én:Hát most nem sok kedvem van

Párom:1 oke

2 elkezd magyarázni(amitől még jobban nem lesz kedvem elmenni sehova)

Úgy érzem hogy az egész kaocsolatot én viszem a hátamon.. Ha én nem csinálok valamit vagy nem mondom hogy mit csináljunk, akkor egymáshoz sem szólunk jóformán..

Ez természetes?

2022. jan. 1. 12:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi volt benne érdekes?? :D
2022. jan. 1. 13:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából kifogtál egy nagyon átlagos/egyszerű pasit. Bár látszik, hogy neked ez nem igazán jön be, de akkor nem értjük mi vonzott benne. Vissza térve a kérdésre, egyáltalán nem ilyen minden pasi, mert minden ember más. Motorozok, boxolok, gyümölcsöt termesztek, sok hülyeséget/beszélek és sokat is nevetünk/szexelünk a barátnőmmel. Nem mindig viselkednek úgy ahogy az etikett elvárná. Nem emlékszem hogy bárki is unatkozott volna mellettem.
2022. jan. 1. 13:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak a selejt ilyen.
2022. jan. 1. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szex miatt vagy vele?
2022. jan. 1. 13:40
 15/19 anonim válasza:
100%

Szia,

Én is hasonló cipőben járok, de meggyőződésem, hogy nem minden férfi ilyen. Ugyan vannak alaptípusok, de ezekre sok sok dolog lehet ráhatással. Személy szerint mindig a harmóniára törekszem és amennyire ismerem igyekszem az ő jelleméhez passzoló pl. programot választani, néha bejön és akkor viszonzást is nyerek :D nyilván vhol mélyen bennem is megvan ez a vágy a tétlenségre, de én előbb meg is unom, mint ő. Ugyanakkor ezt csakis te tudod eldönteni, hogy mire van szükséged mi tesz boldoggá. :)

2022. jan. 1. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

Nekem pl. annyi hobbim van, hogy némelyiket pihentetnem kell, mert mer valamit dolgozni is kell.

Az igazi gazdagság az lenne, ha anyagilag tudnám mindet fedezni úgy, hogy időm is maradjon. Pont ebből kifolyólag olyanom, hogy tv, nincs.

És szerintem én inkább csak átlagos vagyok ezzel.

2022. jan. 1. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Imádom ezeket a kretén kérdéseket ahol mindenkire akarja rávetíteni mások nyomorát.

Hogy lenne minden férfi olyan mint a te életképtelen unalmas pasid? Ez kb olyan mintha azt kérdezném minden nő ilyen ostoba liba? Na látod... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. jan. 1. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
#7: 👍👍👍😁
2022. jan. 1. 17:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem minden férfi ilyen! Én pl. nem érezném jól magam ilyen kapcsolatban..
2022. jan. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!