Élveztétek a szilvesztert ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 09:07
11/19 anonim válasza:
Ez most nagyon bénára sikeredett.
Ketten voltunk férjemmel. Máskor is voltunk már így, és nagyon jól érezzük magunkat mindig, de most végig csak kínlódás volt mit nézzünk, mit csináljunk, félig aludt, aztán én aludtam félig...Fél kettőkor mentünk is lefeküdni.
Pedig van, hogy reggel ötig fent vagyunk még ha ketten töltjük is.
13/19 anonim válasza:
17től alkohol, 20tól Haze a papírba, 22:00-0:00 500mg MDMA , 2 nővel voltam, toppos kis nők, elvoltunk, házibuli, 30an voltunk kb
14/19 anonim válasza:
Én nem, mert éjfél előtt gondoltam egyet, kimentem sátrazni, amiből az lett, hogy konkrétan orkánszerű szél támadt hajnalban és alig tudtam vissza vergődni a kocsihoz.
15/19 anonim válasza:
Elég jól telt, kicsit megmentünk a buliban. 👃🏻💨
16/19 anonim válasza:
Persze! -El is mentem - aludni!
17/19 anonim válasza:
Életem egyik legrosszabb szilvesztere volt a mostani, pedig nagy reményekkel indultam neki 😕
19/19 anonim válasza:
Igen, melóztam de 50e ftot fizettek éjjelre + kaját, és jó volt bent a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!