Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudhatom meg hány éves...

Honnan tudhatom meg hány éves vagyok emocionálisan?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
21%

Emocionálisan?

A szimpátia és empátia nem fejlődik korral, vagy empatikus vagy, vagy nem.

Hallottam már fizikai meg mentális korról, de emocionálisról még nem.

Ha ez egy újabb olyan menő divat dolog, akkor gondolom erre is lesz valami full kamu buzzfeed teszt amit elvégezhetsz.

2021. dec. 29. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:

érettség, érzelmi fejlettség, értelmi-szint érettség? hát, igazából, nem tom, olyannak kéne bemutatnod magad néhány szóval, aki valamennyire ért hozzá; nem biztos,hogy végzettség kell hozzá, de azért hogy ő érett legyen,ő értse, és ezt nem feltétlenül fogjátok tudni megítélni. :) saját magatokról, meg egymásról sem talán. de , mondjuk, hogyha ő érett személyiségű; akkor gondolom, azt azért tudná magáról, viszont van, aki csak azt képzeli magáról, hogy érett. Hát, nem tudom, mennyit számíthat, de próbáld meg magad megítélni, hogy te mennyi évesnek érzed magad. pl ha valami gyerekes dolog, arra talán rájöhetsz,ha látsz valahol egy olyan megnyilvánulást, vagy pl mennyire érzed komolynak magad; vagy pl nemtom, mennyire vagy gyorsanítélkező v pl csúfolódós,

mennyire tudnád elképzelni pl magad egy komoly állásban

vagy te pl még szétröhögcsélnéd a tanórát,és papírgalacsinokat dobálnál, akár esetleg csúfolódnál, vagy húzgálnád a többiek haját, akár leszólnád nagyon kemény, beszólongatós módon mondjuk akár a másiknak a zenei ízlését, és kicikiznéd miatta, vagy csak mondanád, ha kérdezi a véleményed, hogy mondjuk ha úgy van,hogy nem tetszik, hgoy neked nem tetszik, de elfogadnád, hogy a másiknak meg az tetszik; nem is kell hogy értsed, hogy miért szereti azt a fajta zenét pl, csak neki az jön be.

én amúgy szóval nem _értek ezekhez; de remélem, azé' közelebb jutottál a megoldáshoz valamelyest.

2021. dec. 30. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!