Nálunk általában milyen típusú emberek kardoskodnak a sorkatonaság újbóli bevezetése mellett?
#10: Pont ezért, 4 válaszlehetőség, ami nem fedi le az egész spektrumot, ebből 1 poén, 2 a te véleményed. Ráadásul van egy generiációs halmaz, van egy szenvedélybetegség (de csak egy) és van egy személyiségjegyre alapozó válasz, amiknek bármilyen párosításban közös metszetük is van. Szerintem nincs mit ragozni. Egyébként nem írtam, hogy értelme lenne, ellene vagyok. Nagyon. Semmi értelme az egésznek. A kérdés sz/r csupán, vagyis a válaszlehetőségek.
Hol vannak a "legalább majd tanulnak rendet/fegyelmet", ettől "lesznek férfiak", vagy éppen "ráfér ma mai elkanászodott fiatalokra" stb stb alláspontok. És még lehetne sorolni. Arról nem is beszélve, hogy minden második ilyen kérdésnél feljön, hogy a nők várnák el (Ne kérdezd miért, lehet egy idióta írja be mindig:))
10-es: az 1-est is néhányan megjelölték ennek ellenére, pedig aki támogatja, az eleve nem normális ember, még ha magát annak is tartja. Igaz, hogy van átfedés az egyes válaszlehetőségek között, de ezek a legjellemzőbbek. Az általad emlegetett szempontokat pont a boomer generáció bizonyos tagjai szajkózzák előszeretettel, de épp azok, akik maguk sem férfiasak, vagy ők sem tanultak semmit a katonaságnál, ami számukra hasznos lenne. Az alkeszeket azért adtam, mert egy üveg Borsodi mellett el tudnak "gondolkodni" a kocsmabútorok arról, hogy mi volna jó a fiataloknak, ezek az előzőekkel együtt a "bezzegamiidőnkben" szoktak merengeni, de nem minden boomer alkoholista is egyben. Az utolsó meg életkortól független, mivel 2004-ben vezették ki hál' istennek ezt a pénzpazarló közkatonásdit, még vannak fiatalok akik voltak. De az utolsó tipikus magyar mentalitás sajnos.
Szóval ezért direkt így lettek ezek a kategóriák, lehet hogy hülyeség, de adjunk egy pacsit egymásnak azért, mert mindketten elítéljük ezt az ócska sz.rságot.
Értem én, hogy miért, de nem jó. na mindegy.
Majd ha olyan szakdogát írsz, megérted miről beszélek, addig meg mehet a pacsierdő, erre az oldalra ez a szint is elég, van ennél rosszabb is itt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!