Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen típusú embereken mit...

Az ilyen típusú embereken mit esznek a lányok, mint PsGogli7, vagy hogy a manóba hívják. Ide fajult a világ?

Figyelt kérdés
Felkapta a média, mert annyi követője van, hogy az hihetetlen. Beszélni sem tud. Mutatja a luxust, közben meg ki tudja.. Mit tud ez a 21 éves nyikhaj, amit más nem? Ráadásul hazudik, mint a vízfolyás. (Hal a tortán pl.)

2021. dec. 27. 12:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

#9: Őszintén, nem tűnt fel, tipikus incel kínlódásnak tűnik a kérdés számomra. Mondjuk attól még nagyrészt áll, amit írtam. Értelmes emberként nem éri meg lemenni arra a szintre.

2021. dec. 27. 13:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell nézni, hogy ezek a lányok milyenek, akik ilyenekért rajonganak.. Tudod a légy meg a szar esete.

A hülyék a hülyéket követik.

2021. dec. 27. 14:08
 13/19 A kérdező kommentje:

11., és 12-es válaszoló: Értem én, de ennyire sokan vannak a buta lányok? A hülyegyerek semmit nem csinál, csak gizdáskodik. Mi a lópikulát esznek rajta?

Nem igazán értem.

Mondjuk itt is vannak jó páran, akik karácsonyra új telefont kaptak, vagy minden kérdést és választ ugyanaz a valaki írja ide, de még elolvasni sem lehet, mit is akar..

Szóval a mondandóm lényege: féltem a mostani fiatalok nagy részét.

Természetesen tisztelet a (remélem) nagy többségnek.

2021. dec. 27. 14:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Folyt.: Lemaradt, hogy ezzel védekeznek, akik nem tudnak két szót leírni, hogy új a telefonom, most kaptam. De elküldi ide, anélkül, hogy átnézné, pedig a rendszer felkínálja...

A nyavalygást részemről befejeztem, próbálom összerakni a képet a segítségetekkel.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2021. dec. 27. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#13: Röviden, igen, ennyien. Sajnos ez van. Végtelenül gyorsan butul el a társadalom. Anyám általános iskolás tanárnő. Hajad égnek állna miket mesél néha. Még csak a lejtő elején, közepén vagyunk.

2021. dec. 27. 14:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ilyen volt . Divat pojácáskodás létezett az ókorban is , prostitucio , kitartottság , dzsigolók , maffiozok , korrupció is . Csak net rtl hirado ifon nem volt amiken ezt ontják meg a panikot reklamot idiotizmust kísérik online .
2021. dec. 27. 14:37
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
most ennyi erovel azt is lehetne irni hogy a férfiak mit esznek pl palvin barbin. Csunya, buta.. Mindkét nembol vannak ilyenek, akiknek eleg a pénz es a külső, mas dologgal meg nrm foglalkozik. Kar igy általánosítani, mert en pl hanyok ettol a csavotol
2021. dec. 27. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
Izlések azok eltérők , meglep amikor látom hogy Berki Istenes vagy a vv kancsal Aurel mennyire tetszik klassz csajoknak . Buta Alekosznak is volt dögös baratnője is , nem a Veronikára gondolok . De nekem taszitó Lady Gaga J Lopez Rihanna matrixos Trinity . Palvin pont tetszik izgi es aranyos is .
2021. dec. 27. 17:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez van. Ezt kell szeretni.
2021. dec. 28. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!