Az ilyen típusú embereken mit esznek a lányok, mint PsGogli7, vagy hogy a manóba hívják. Ide fajult a világ?
#9: Őszintén, nem tűnt fel, tipikus incel kínlódásnak tűnik a kérdés számomra. Mondjuk attól még nagyrészt áll, amit írtam. Értelmes emberként nem éri meg lemenni arra a szintre.
Meg kell nézni, hogy ezek a lányok milyenek, akik ilyenekért rajonganak.. Tudod a légy meg a szar esete.
A hülyék a hülyéket követik.
11., és 12-es válaszoló: Értem én, de ennyire sokan vannak a buta lányok? A hülyegyerek semmit nem csinál, csak gizdáskodik. Mi a lópikulát esznek rajta?
Nem igazán értem.
Mondjuk itt is vannak jó páran, akik karácsonyra új telefont kaptak, vagy minden kérdést és választ ugyanaz a valaki írja ide, de még elolvasni sem lehet, mit is akar..
Szóval a mondandóm lényege: féltem a mostani fiatalok nagy részét.
Természetesen tisztelet a (remélem) nagy többségnek.
Folyt.: Lemaradt, hogy ezzel védekeznek, akik nem tudnak két szót leírni, hogy új a telefonom, most kaptam. De elküldi ide, anélkül, hogy átnézné, pedig a rendszer felkínálja...
A nyavalygást részemről befejeztem, próbálom összerakni a képet a segítségetekkel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#13: Röviden, igen, ennyien. Sajnos ez van. Végtelenül gyorsan butul el a társadalom. Anyám általános iskolás tanárnő. Hajad égnek állna miket mesél néha. Még csak a lejtő elején, közepén vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!