Felkapcsolt villany mellett pisilsz, vagy sötétben?
Sötétben is törlöm a seggem.
Aztán mindig megkérdezik hogy fürodtem-e már
Amikor nagyon kell pisilnem, a villany az utolsó dolog. Általában ahogy hazaérek és beérek a fürdőbe, először tolom le a nadrágot, és ahogy végre levágódtam a wc-re és eleresztem magam, akkor csukom be az ajtót és utána kapcsolom fel a villanyt, így a pisilés eleje ilyenkor sötétben megy.
A munkában persze először becsukom az ajtót, de ha érzem az ajtó becsukása után, hogy mindjárt elkezd becsorogni, először gyorsan kigombolom és letolom a nadrágom és csak utána fordítom el a zárat az ajtón és kapcsolom fel a villanyt. Ebből viszont már volt 1-2 alkalommal kellemetlenség ugyanis volt, hogy annyira arra koncentráltam, hogy ne pisiljem össze magam a munkahelyemen, hogy amire végre elereszthettem magam, már el is felejtettem, hogy nincs elfordítva a zár, ezért ezt nem is pótoltam a pisilés alatt, csak a villanyt kapcsoltam fel és simán nyitották már rám az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!