Mi a véleményetek az olyan nőkről, akik elkábítják vagy kikötözik a férfit, és megannyi késszúrással megölik?
Figyelt kérdés
Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mi állhat a háttérben az ilyen eseteknél? Illetve, hogy ez a megoldás-e.2021. dec. 25. 09:23
1/8 anonim válasza:
Uh ugye nem tervezel ilyeneket?
Elég rossz véleményem van az "ilyen nőkről". Ahoz, hogy valaki gyilkos legyen, nagyon nagy pszichés problémákkal kell küzdenie és mihamarabb segítséget kell kérnie egy szakértőtől.
2/8 anonim válasza:
Mondjuk érdekelne az is hogy tett e valamit a férfi. Ha pl megölte a nő gyerekét, vagy szexuálisan zaklatta. Akkor én nem ítélem el.
Ha csak úgy poénból tette akkor elitélem.
Ha a nő mentálisan beteg,és a fejében levő hangok kényszerítették, bàr elitélem amit tett, de nem volt beszámítható.
3/8 anonim válasza:
Nekem már több ilyen csajom Volt
4/8 anonim válasza:
Bantották őket korábban, így jinden férfi ellenség nekik. Pszichológus, zárt osztály, kezelés.
Vagy menjen el MMA-snak, és küzdjön meg hapsikkal.👣
5/8 anonim válasza:
“Illetve, hogy ez a megoldás-e.”
Nyilván nem, akármi áll a hátterében.
6/8 anonim válasza:
Az egyik félnek végleges megoldás
7/8 anonim válasza:
Attól függ, előtte van-e herélés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!