Miért lógsz itt szenteste?
Figyelt kérdés
Nem provokáció, hisz én is itt vagyok. Csak kíváncsi lettem, másnál mi az oka. Egyedüllét? Társas magány? Épp családi balhé zajlik, amiből el akartál vonulni? Vagy túl vagytok a vacsorán, és mindenki kajakómában fetreng?2021. dec. 24. 18:07
22/32 anonim válasza:
"Valamelyik" - van nevem is...
Egyébként meg már előtte is lepontoztak egy választ🤷♂️
23/32 anonim válasza:
Attól, hogy karácsony van, még ugyanolyan nap, mint a többi számomra. 40 év házasság, 10 éve nyugdíjasként mint csináljak mást? Monitor 4 felé osztva, gyakori, film, webáruházak és FB van rajta egyszerre. Vacsi után meg tableten játék, még el nem alszok. Ja, vacsizni éjfél körül szoktam:)
24/32 anonim válasza:
Most lett vége a családi összejövetelnek és itthon nincs jobb dolgom. Youtube on nincs épp semmi érdekes, facebookon szintén, tévézni nem tévézek, videójátékozni vagy olvasni most semmi kedvem és párom sincs. Szóval maradt a jó öreg gyk :D.
26/32 anonim válasza:
Nekem ez a nap ugyanolyan, mint a többi. Holnap jönnek a gyerekemék, akkor lesz nálunk karácsony.
27/32 anonim válasza:
Benéztem ide is.
Megvolt már minden, utána jöttem.
28/32 anonim válasza:
Nem ünneplem a karácsonyt, nincs fám se, ugyanolyan nap, mint a többi. Inkább idegesít, hogy ilyenkor minden zárva, de valahogy kibírom.
29/32 anonim válasza:
A családom szokás szerint összeveszett a politikán. Unalmas.
30/32 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Legyen azért a körülményekhez képest boldog karácsonyotok!
#22 pedig itt csak valamelyik anonim válaszadó vagy, és nem Jóska vagy Pista.
2021. dec. 24. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!