Melyik antik-római foglalkozást választanád inkább?
A: Újonc római légiós vagy,a napi rutinhoz tartozik a több 10 kilométeres menetelés a ~40 kg katonai felszereléssel, sivatagoktól a hideg germán erdőkig. Továbbá harcrakészen kell állnod.
B: Gladiátor hóhér vagy, az eszközöd többnyire egy kétkezű kalapács. A dolgod a még haldokló gladiátorok, állatok jobb létre való szendelítése.
C: Császári hímprostituált vagy,természetesen minden igényt meg kell adni az imperátornak.
D: Fullo vagy,a dolgod az emberi vizelet gyüjtése, amit később ruhamosásnál alkalmazhatsz. ( [link]
De ha esetleg az lenne a kérése, hogy nővel légy együtt, ő meg nézi... Az neked lenne szívás.
Ezek közül egyik sem a legvonzóbb. Nem vagyok erőszakos jellem, nem tudok ártani a másiknak. A C részemről kizárt dolog. A D opció sem a legvonzóbb, sőt... Ha csak ezek vannak, akkor inkább az A, szeretek edzeni, nem okoz gondot az ilyesmi. A hideget szeretem, víz nélkül is teljesen jól megvagyok hosszú órákig, ha úgy adódik. Nagyon kevés alvással is megelégszem.
De tényleg bármi másnak jobban örülnék ezeken kívűl.
Ha most sikerül felállítani valahogy, akkor is egy nővel való szex a legkisebb rossz a többihez képest. :D Alapból feltételeztem a biszex orgiákat a római császároknál.
Ott nem lenne az, hogy hááth... Ha sikerül felállítani valahogy... Vagy teszed a dolgot, vagy kövi pillanatban már lehet kereszten lógsz :D
Hát a C kiesik. D a legbiztonsagosabb, de elég alantas munka. B is eléggé biztonságos, de ha már ilyet kell csinálni az A-nak legalább van presztízse. B-hez könyörtelenebbnek kell lenni talán, A esetében viszont ha nem ölsz, téged ölnek egyből, nincs idő gondolkodni meg sajnálgatni.
Nehéz kérdés, nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!