Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik antik-római foglalkozás...

Melyik antik-római foglalkozást választanád inkább?

Figyelt kérdés

A: Újonc római légiós vagy,a napi rutinhoz tartozik a több 10 kilométeres menetelés a ~40 kg katonai felszereléssel, sivatagoktól a hideg germán erdőkig. Továbbá harcrakészen kell állnod.

B: Gladiátor hóhér vagy, az eszközöd többnyire egy kétkezű kalapács. A dolgod a még haldokló gladiátorok, állatok jobb létre való szendelítése.

C: Császári hímprostituált vagy,természetesen minden igényt meg kell adni az imperátornak.

D: Fullo vagy,a dolgod az emberi vizelet gyüjtése, amit később ruhamosásnál alkalmazhatsz. ( [link]

#Antik foglalkozás
2021. dec. 24. 10:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Simán C, szoktam fantáziálni ilyesmiről
2021. dec. 24. 12:02
 12/21 Metionin ***** válasza:
100%
Valami gyógyítóféle lennék szerintem de elgyűjtögetném a pisát is ha muszáj.
2021. dec. 24. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:

De ha esetleg az lenne a kérése, hogy nővel légy együtt, ő meg nézi... Az neked lenne szívás.

Ezek közül egyik sem a legvonzóbb. Nem vagyok erőszakos jellem, nem tudok ártani a másiknak. A C részemről kizárt dolog. A D opció sem a legvonzóbb, sőt... Ha csak ezek vannak, akkor inkább az A, szeretek edzeni, nem okoz gondot az ilyesmi. A hideget szeretem, víz nélkül is teljesen jól megvagyok hosszú órákig, ha úgy adódik. Nagyon kevés alvással is megelégszem.

De tényleg bármi másnak jobban örülnék ezeken kívűl.

2021. dec. 24. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Ha most sikerül felállítani valahogy, akkor is egy nővel való szex a legkisebb rossz a többihez képest. :D Alapból feltételeztem a biszex orgiákat a római császároknál.

2021. dec. 24. 13:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Ott nem lenne az, hogy hááth... Ha sikerül felállítani valahogy... Vagy teszed a dolgot, vagy kövi pillanatban már lehet kereszten lógsz :D

2021. dec. 24. 13:27
 16/21 anonim ***** válasza:
A, fizikailag ezekre a terhelésekre fel lehet készülni, az ókori Rómában pedig erre már gyermekkortól kezdve készítettek. Ezen kívül aki harcos volt azt hősnek tartották.
2021. dec. 24. 15:42
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha férfi lennék az A választanám mert tetszenek a férfias férfiak. Tehát minden erőmmel azon lennék, hogy megálljam a helyem. De így nőként valószínűleg mosnék a pisivel...
2021. dec. 24. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát a C kiesik. D a legbiztonsagosabb, de elég alantas munka. B is eléggé biztonságos, de ha már ilyet kell csinálni az A-nak legalább van presztízse. B-hez könyörtelenebbnek kell lenni talán, A esetében viszont ha nem ölsz, téged ölnek egyből, nincs idő gondolkodni meg sajnálgatni.

Nehéz kérdés, nem is tudom.

2022. jan. 6. 09:12
 19/21 anonim ***** válasza:
De amugy ezt a vizeletet honnan szedted? Úgy tudom fürdőkből hozták a vizet.
2022. jan. 6. 09:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Vizelettel mindenhol mostak. Fehérítő és fertőtlenítő hatása van. Úgy tudom
2022. jan. 7. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!