Gyakori ez az én korosztályomban?
Középiskolába egy olyan osztályba kavarodtam, ahol még a legnagyobb stréber is drogozott. Aztán úgy hozta a sors hogy találkoztam velük 10 év után.
Mindenki ugyan úgy drogozik, nem találja a helyét az életben, egyetlen egy ismerősömnek van gyereke családja.
Azt hittem csak én vagyok ezzel így egyedül. Én is csak drogoztam/k..ztam egész életemben, de én már kicsit szégyelltem magam ez miatt.
Gyakori az ilyen osztály, korosztály? Vagy nem is tudom.
29f
Nálunk senki sem drogozott a gimiben.
29/F
Én sem tudok arról, hogy a gimimben bárki drogfüggő lenne.
16/L
Műszaki gimibe jártam, senki sem drogozott. Bagóztak egy páran de viszonylag nem sokan. Egy két dinka volt, de a 600ből 1-2% azok is inkább beilleszkedésivel küzdöttek, vagy alapból magatartás bajuk volt.
32F
Jó hogy nem szokványos... Hallatlan egyenesen... Drog meg suli? Vagy suli nélkül is tök mindegy.
Attól hogy sokan züllödnek és züllenek az még nem a helyes út. Ha 1000 emberből 999 drogozna az nem azt jelentené hogy a 999 helyesen cselekszik.
Aztán jobb lett? Inkább tanultatok volna belőle. Erre nincs mentség hogy de hát hogy azért mert...
#5 nem hiszem vagyis nem tudom :). 16-26ig volt egy, de sajnos semmit sem fejlődött a kapcsolat a 10 év alatt, így szakítottunk. Aztán megismertem a mostani barátomat, vele már komolyan gondolom. Gyerek téma is feljött, de félek is meg vegyes érzéseim vannak a gyerekvállalással kapcsolatban.
Azért említettem meg, mert soknak a korosztályomból nincs és sosem volt párja, és nem ez miatt nem alapítottam családot, csak nem fejtettem ki, kapkodok mindig. :)
Én is, ha minden jól megy jövőre kezdek új szakmát tanulni. Általánosban fogalmam sem volt, hogy mit csináljak, a szüleim nem terelgettek ( csak tiltani tudtak mindent, azon kívül magasról tettek rám), beíratkoztam oda, ami a városban a legszimpatikusabb volt. Kidobott pénz és idő volt, mert semmi tehetségem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!