Ha többnek látszom mint amilyen valójában vagyok, abból előbb utóbb bajom származik majd?
Sokan gondolják hogy balhés, problémás ember lehetek, meg hogy munka mellett biztosan másból is van pénz mert nem öltöznék annyira, és nem járnék hetente fodrászhoz, valaki egyszer azt mondta hogy elég agresszor a kinézetem és ha nem ismert volna meg, kevésbé keresné a társaságomat, én erre annyit mondtam neki hogy ezek csak külsőségek, és nem ettől leszek gyilkos, meg bűnszervezet tagja.
Ilyen az életérzésem, több rossz volt az életemben, mint jó, miért kéne hogy rendes, jó fiú képét mutassam?
Bajod maximum akkor származik belőle, ha valaki olyan gondolja, hogy csúnyán nézel rá, aki nem tolerálja az ilyesmit, és ezért hirtelen felindulásból meg akar verni.
Egyéb esetekben meg maximum hátrány érhet. (Ismerkedés, munka, ügyintézés, stb...)
A többség eljut arra a szintre a felnőtté válás alatt,hogy nem úgy jár kel a világban, mint aki dinnyét visz a hóna alatt és nem pólón kívül hordja a fuxot..
Van aki meg úgy marad.
Majd látod te is ,akarod e levetkőzni ezt a keménycsávó külsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!