Aki abban hisz, hogy az oltással akarnak minket ellenőrizni, az mit szól ahhoz, hogy akkor minek az oltási igazolvány? Nem anélkül is tudnak mindkét ellenőrizni, s egyszer beoltottak, irányítani a vakcinachippel?
Ja és ez esetben miért kell 2 sőt 3 vagy több?
Ha pedig CSAK a gyógyszergyártók anyagi nyeresége a cél, akkor mitől féltek? Akkor elvileg lehet, hogy csak sóoldat placebót kapunk, hogy kapható legyen a sokadik is.
Hogyan fizetik meg az emberek adójából ahol pl X jövedelem adómentes? Azok nem függnek adót, tehát ők kvázi ingyen kapják.
Miért jó az egy kormánynak, és a többinek, hogy MÁR megvették az oltóanyagot, amikor a lakosság még semmit nem fizetett érte?
Miért fizettek országok az embereknek akik nem tudtak dolgozni menni a lezárások idején? Miért fizettek támogatást vállalkozónak, mint nekem a kiesett jövedelem pótlására?
Hogyan lesz abból az emberekkel kifizettetve a gyógyszer maffia haszna, ha
egy ideig nem dolgoznak, az állam támogatja őket, majd belehalnak az oltásba, tehát már nem is fognak dolgozni és fizetni.
Haszon: ha belehalnak az emberek az oltásba, akkor mihez kezd a big pharma az értékét veszett számjegyekkel a bankszámlákon?
Mellesleg az utakat is az adófizetők pénzéből építik, ha tetszik, ha nem.
Miért nem döntöttek én, hogy legyen-e út?

Semmitől nem félek. Olyan vagyok mint Svájc a világháborúban, mindentől független.
Van vírus, van vakcina de mind a kettő hidegen hagy.

3, és ha nem olttatod magad, akkor az hogyan fogja megakadályozni a társadalmi berendezkedést?
COVID előtt kb 15 éve szinte meg használok cash-t. És?

"3, és ha nem olttatod magad, akkor az hogyan fogja megakadályozni a társadalmi berendezkedést"
Nem gondolom, hogy meg fogja akadályozni, de ha egyszer nem értek vele egyet, én nem akarok ebben részt venni, nem akarok ennek az új társadalomnak a tagja lenni, akkor miért oltassam magam?
Ez egy fajta állásfoglalás, véleménynyilvánítás. Nem játszom ezt az előre lebundázott játékot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!