2 méter feletti férfinak hányas a lába? És szerettek ilyen magasnak lenni?
5:
Nekem 46-os a lábam, és nem jelent gondot cipőt találni. Van ismerősöm 48-as lábbal, neki igen. A legtöbb boltban épp 46-osig van méret, van ahol 47, olyannal nem találkoztam, hogy csak 45-ösig. Persze mivel a haranggörbe szerint gyártják, ezért 46-osból kevesebb példány van, de annak is nagyobb az esélye, hogy rajtuk ragad, éa kiárusítják.
Itteni válaszok közül egyedül a #10-es hihető.
A többi valószínű kisebségi komplexusos tini. 2 méter felett rengeteg egészségügyi probléma léphet fel és kegyetlenül megkeseríti az ember életét.
Nagyapám volt 2 méter felett, ízületi problémái voltak egész életében. A térde nem bírta a "terhelést" volt olyan nap, hogy 2-3x ugrott ki a térde.
Arról nem is beszélve, hogy elég valószínű, hogy jelentősen rövidül az élettartam.
7-es vagyok, 191 cm és 42-es lábam van. Kikérem magamnak, ha szerinted ez kamu, küldök képet is szívesen :) nem szokott kiugrani a térdem és egyelőre nem fájnak az ízületeim se, bár a 191 és mondjuk a 200+ között van bőven különbség.
Az valóban tény, hogy nem nagyon szoktam látni 2 métereses 70-80 éves embereket.
Pont leszarom, nem is ennek szólt a válasz.
Hanem annak, hogy itt ezen az oldalon mindenki 2 méteres vagy van neki minimum 100 kétméteres ismerőse.
Az egyik 220 cm-es haverról irkál itt. Magyarország legmagasabb embere van ekkora, gondolom akkor pont Ő az.
A te "adottságaid" nem kirívóak. Kb fél fejjel vagy magasabb, mint egy "átlagos" férfi (itt Mo-n asszem valahol 180 cm a férfi átlag).
Be is baszna, ha ezzel egészségügyi problémáid lennének.
Értelek, csak leírtál valamit, ami a szövegezésed szerint kamuként hivatkozik rám: "Itteni válaszok közül egyedül a #10-es hihető".
7-es voltam, ezért reagáltam rá.
Egyébként ja, itt mindenki 200 cm, van 10 220 cm-s haverja, mindnek ismeri az egészségi állapotát, ezen felül pedig 22 cm-s a pénisze, saját lakása, több tízmilliós megtakarítása van és bruttó 2 milliót keres senior architect IT-géniuszként. A csajok sorban állnak értük és 6 diplomájuk van. Teljesség igénye nélkül.
Én írtam a 10-es választ.
Nálunk a családban az apai ágon lévő férfiak ilyen és ehez hasonló magasak. Sajna ez genetika. Ott azon az ágon nemigen van férfi 190 cm alatt. Persze ez a magasság sem mindennapos talán hármunk volt két méter felett.
A legtovább nagyapám élt, 62 évet (10 éve halt meg). Ő kicsit magasabb is volt, mint most én.
A másik apám unokatestvére Ő kb velem egy magas volt, 2 éve ment el mindössze 44 évesen szívinfarktusban.
Ízületi problémák mindenkinél voltak, térdprobléma nálam jelent meg.
Ezek nem igazán jó kilátások. Sajnos. Bármikor elcserélném ezt egy 180-185 cm-s átlagos testmagasságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!