Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigányok miért ennyire...

A cigányok miért ennyire agresszívek?

Figyelt kérdés

Szabolcsban élek, itt nagyon sok a cigány. Azt hiszem úgy 30-40% a roma lakosság. Ebből pedig tudtommal 70% él segélyből, szóval gondolhatjátok...

Gyerekkoromban az iskolában terrorizáltak, megütöttek, sápadnak gúnyoltak mert eléggé fehér vagyok. Gimis évek alatt egy ideig szoláriumba jártam csak ez miatt, mert már cikinek éreztem. Ha fizikai bántalmazásra került sor, akkor mindig sokan voltak, és esélyem sem volt megvédeni magam. Persze kiálltam magamért, de mindig én kaptam. Mondjuk 5 vs 1-be más kimenetelre nem nagyon lehet számítani. A vicces az, hogy sosem adtam rá okot, sosem szóltam egy szót sem, csak belém kötöttek spontán.

Gyakorta van most is, hogy beszólnak az utcán, vagy többen oda jönnek cigit, aprót kérni. És még választásod se nagyon van, hogy mondjuk nem adsz nekik(ha csak nem vagy képzett harcművész) mert 5-6-an jönnek oda az emberhez, és ha nem úgy beszélsz összevernek mint a szart.

Volt példa, hogy a barátnőmmel sétáltunk és előttem mondták neki, hogy "de meg b*sználak" követtek, mondták hogy: "add el a k*rvát, kifizetem" fel csesztem magam, kiálltam a csajsziért, és betörték az orromat, mert voltak 4-en. Annyi volt a szerencse, hogy utána elhúztak mert látták, hogy nincs az a pénz amiért hagyjam magam, vagy a barátnőmet.

Szóval a kérdésem, miért viselkednek így? Miért kell bántani a másikat?

Sosem volt senkivel összetűzésem, csak cigánnyal. Ha nem lennének cigányok sosem verekedtem volna, sosem vertek volna meg.

Esetleg vannak itt olyan romák akik megtudják mondani, hogy a fajtársaiból mi váltja ki ezt a viselkedést?

Vagy valaki aki nem roma, de mondjuk tanulmányozta őket, vagy közöttük nőtt fel?

Komolyan nem értem miért viselkedhetnek így ezek az emberek, és szeretnék valami logikus, értelmes magyarázatot kapni rá.

És ami még fontos! Azok a romák ne haragudjanak rám, akik tisztességesen élnek, dolgoznak. Velük nincs semmi probléma, én nem akarok általánosítani. Ha nem inged, akkor ne vedd magadra.

2021. dec. 11. 20:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

Ah de jó lenne ott élni. Én már kisgyyerekkorom óta karatézok, és brutálisan gyorsan fejlődtem benne mindig is.

Volt időszak amikor tudatosan kerestem a lehetőségeket az utcán, hátha belém kötnek páran, de semmi...

Ha ott élnék, minden nap összeverhetnék több tucat parazitát. Mennyei álom lenne......

2021. dec. 15. 08:56
 22/33 anonim ***** válasza:
17%
a cigány gèn miatt
2021. dec. 15. 09:41
 23/33 anonim ***** válasza:
11%
Anyad az agressziv magyar kutya
2021. dec. 15. 13:15
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
#24 és csodalkoztok, hogy lenézzük a nagy részeteket
2021. dec. 15. 14:53
 25/33 anonim ***** válasza:
53%
De mi vagyunk a rasszisták, ti szegény ártatlanok...
2021. dec. 15. 14:55
 26/33 anonim ***** válasza:
86%

Már megint itt egy cigány , aki cigánykodik . Milyen meglepő . Menjèl aztán kèregess aprót , esetleg szedj cigicsikket .

Jut eszembe . A házunk mellett lesz lomtalanítás. Adjak címet ? Aztán egy rozoga ladával jöhettek is ide nyócan.

Tavesz baktalo ;)

2021. dec. 15. 15:08
 27/33 anonim ***** válasza:
75%
#26 ezt kinek írtad?
2021. dec. 15. 15:10
 28/33 A kérdező kommentje:

Azért anyázol mert leírtam,hogy megkeserítitek az ember életét?

De még ennek ellenére sem bántottam a fajtád, és még bocsánatot is kértem a normális rétégtől.

De tudod mit? Egy fogad legyen, de még az is fájjon. Pusztuljatok akkor innen ha nem tudtok viselkedni. Még az oroszlán is sírva enne meg te p*tkány

2021. dec. 15. 16:49
 29/33 anonim ***** válasza:
A szociopaták(az impulzus kontroll zavaruk miatt) szoktak konfliktusokba keveredni,mert élvezik a figyelmet amit kapnak. És ez egyáltalán nem függ a bőrszintől.
2021. dec. 15. 17:08
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért agresszívak, erőszakosak, káromkodóak, mert csecsemőkoruk óta csak ezt látják/hallják/tapasztalják otthon. Ha a szülők non-stop minden mondatukban a legválasztékosabb káromkodásokat használják, artikulálatlanul hőbörögnek, fenyegetik egymást, meg ököljoggal akarnak mindent eldönteni, akkor nem kell csodálkozni, hogy a gyerek ugyanilyen kukába való alja lesz. Aztán az ilyen viselkedés miatt csak a többi, hasonló viselkedésű cigányok körébe van befogadva, így a probléma csak saját magát erősíti éveken át.

Lakatos Attila BAZ-megyei vajda mondta egyszer, hogy az a baj, hogy ha a cigány gyerek tanul valamit az iskolában, vagy szebben beszél, a szülők/nagyszülők egyszerűen "kiverik" belőle, visszahúzzák arra a putris szintre.

2021. dec. 15. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!