Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 22 évesen ez teljesítmény?

22 évesen ez teljesítmény?

Figyelt kérdés

- túl vagyok egy 5 éves párkapcsolaton akivel együtt is éltem. Maradt baráti a viszony

- dolgoztam olyan irodában, ahol szakma helyett autodidakta tudással kerültem be

- munka mellett érettségiztem le

- külföldön dolgoztam pár hónapot

- kifizettem egy hitelkártya tartozásom

- egyedül költözöm albérletbe budapesten, saját magam tartom fenn (akár plusz munkát is bevállalok hogy maradjon egy pici tartalékom)

Viszont:

- nincsenek barátaim, nem járok szórakozni

- randizgatás helyett inkább bdsm kapcsolatokba keveredem

- nem mentem egyetemre, pedig felvettek...most új szakra akarok jelentkezni

A problémám hogy sokszor megkérdőjelezem, jó-e amit csinálok... kicsit kisebbségi érzésem van, hogy valahol máshol kéne már tartanom, pedig tudom még fiatal vagyok.

2021. dec. 10. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a teljesítményed az, hogy nem értél el semmit csak dolgozol mint bárki más. És a teljesítményhez sorolsz olyan dolgokat, mint a BDSM meg párkapcsolat.
2021. dec. 10. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
1 vagy a millióból. Semmi extrát nem raktál le még az asztalra.
2021. dec. 10. 11:48
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező, szép dolog a tudatosság csak nem szabad túlzásokba esni. Amikor teljesítményről beszélsz, az olyan, mintha célba értél volna. Pedig még az út elején vagy. Ne teljesítményre törekedj tehát, hanem arra, hogy éld az életedet, és ne csak túléld azt. Legyél ott, és csináld azt, amire az aktuális életkorod predesztinál. Gyerekként játssz, kamaszként csinálj hülyeségeket, és gyűjtsd be az érte járó pofonokat, 22 évesen csajozz ezerrel, ismerd meg, tanuld ki a női gondolkodásmódot, lelkivilágot, mert később sokkal nehezebb lesz talpra kecmeregni egy balegyenes után. Közben lassan döntsd el, merre tovább, tervezd meg a célhoz vezető utadat, térképezd fel az utadba kerülő akadályokat, és készíts B tervet. És soha, de soha ne legyen lelkifurdalásod, vagy rossz érzésed azért, mert mások "előrébb tartanak", mint te. Legyen az az ő bajuk, a te életedben te vagy a legfontosabb személy, adj meg tehát neki mindent.

Tudom, nehéz ez, hiszen ömlik a médiából a ma divatos szemlélet. Saját csemetéimnek is rojtosra pofáztam a számat, mire megértették, hogy nem a teljesítményükre akarok büszke lenni, hanem boldognak szeretném látni őket. Nem két diplomát várok tőlük, hanem hogy találják meg a helyüket a világban.

2021. dec. 10. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!