Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan fiúk, akiknek...

Vannak itt olyan fiúk, akiknek 40-es vagy az alatti a lábméretük?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelen, 40-es, de van 39 cipőm is több.
2021. dec. 9. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
39-es a lábam.
2021. dec. 9. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En egy olyan hazaspart ismerek, ahol a ferfi 38-as labahoz 43-mas labu feleseg jar. De ez legyen a legkisebb baj.
2021. dec. 9. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
#3 és a házaspár hölgy tagjánál, vajon csűr vagy pajta vagy mekkora a nyílás rajta ? 38-as lábbal lötyöghet.
2021. dec. 11. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 27 évesen 39-es. Sehol nem találok cipőt. Nekem ez olyan, mint másnak 160 kilósan a Zara-ban ruhát vásárolni. A legtöbb helyen már a 43-as férfi cipő is egzotikus, sokszor 44-45 a legkisebb(!), amit kapni lehet.
2021. dec. 12. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
5: Szerintem nem gáz a gyerek osztályról vásárolni, vannak jó cipők, amik egyáltalán nem gyerekesek.
2021. dec. 19. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:

4-es, mi van, savanyú a szőlő, hogy neki legalább jut nő még akkor is, ha esetleg kicsi a szerszám? 😂 Ami mondjuk egyáltalán nem biztos, ahogy az sem, hogy egy nagylábú pasinak nagy. Jelentem, 189 cm vagyok 46-47-es lábbal, a farkam meg 12 cm...És volt amúgy istenien szűk 180 cm-es barátnőm 43-as cipőmérettel. Ennyit erről.

5-ös, az max azért van, mert a kisebb méretek elfogynak. Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy a legátlagosabb 43-as méretből egyáltalán nem rendelnek 😃

Apukámnak 40-es lába van, a legtöbb helyen ez a legkisebb kapható méret. Ami gond lehet (ezt onnan tudom, hogy dolgoztam cipőboltban), hogy ebből kevesebbet rendelnek (meg egyébként a 46-47-esekből is), mert kevesebben is keresik őket. Olyan 42-44-ből vesznek a legtöbbet, afelett és az alatt szoktak megmaradni, de ha peches vagy, akkor persze pont elfogynak azok is, mire te mennél. :) Nem tudom amúgy, hogy milyen jellegű cipőket hordasz, de pl az Adidasról gyakori visszajelzés, hogy kisebb a méretezésük. Lehet, onnan jó lenne neked egy 40-es is.

2021. dec. 27. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es igen, nekem pl a Nike-nál járok így, hogy mondják, hogy van nagyobban, és lám véletlen jó is rám, nem lötyög, így tudok csak férfi részlegen venni cipőt.
2021. dec. 27. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!