Szoktatok aprót adni a hajléktalanoknak ?
Utolsó vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy akik a villamoson kéregetnek, meg hasonlók, olyanoknak soha nem adok, mert engem idegesít.
Sógorom amerre szokott menni kocsival, ott szokott lenni az út szélén egy hajléktalan, aki a piros lámpánál odamegy a kocsik ablakához és kéreget.
Sógorom mondta neki, hogy holnap is erre jön, legyen ott és elviszi magával dolgozni. Pakolni kellett volna, nap végén kapott volna 15 ezret.
Szerintetek ott volt???
Kíváncsi lennék a megtakarításod milyen jellegű "munkából" származik, ugyanis ez Magyarország. Tiszta, becsületes munkával örül az ember ha a minimális igényeit ki tudja vele elégíteni.
Mindazonáltal ha te ekkora egzisztenciával rendelkezel, akkor miért alázol rommá másokat egy harmadosztályú topicban?
Ja, mert nyomorult életed van akármilyen is legyen a valós anyagi helyzeted.
Ha annyi empátia nem szorult beléd, hogy földön fekvő emberbe bizony nem rúgúnk, akkor elárulom haver, hogy szegényebb vagy mint ők. Ja, és ne feledd ma ő vagy én, holnap te..! 😉
18-as, teljesen legális, teljesen becsületes, teljesen adózott munkából.
Ezek az emberek nem fekszenek a földön, hanem örömmel dagonyáznak a sárban mint a disznók. Orvos vagyok, sokat találkozom velük. Primitív, bunkó, extrémen igénytelen emberek sok közülük soha életében nem dolgozott. Érdemes lenne kimászni a rózsaszín ködöcskédből és megtekinteni a valódi világot. Normális ember nem lesz hajléktalan vagy csak nagyon rövid ideig. A hajléktalansághoz egy extrémen nagy igénytelenség is kell, de ezt nagyjából mindenki el fogja neked mondani akinek effektíve dolgozni is kell velük.
Részemről én minden egyes az ellátásukkal töltött másodpercet kidobott időnek gondolok. Egy igazi hajléktalanból soha nem lesz már ember, soha nem lesz hasznos tagja a társadalomnak. Eszik, iszik, sz.rik, kefél, néha bűnözik, ennyi egy hajléktalan. Gyakorlatilag hajléktalannal bármit is csinálni olyan mint pénzt égetni. A téma egyébként azért érint, mert nekem sajnos kötelességem velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!