Alkoholista vagyok, de nem akarok inni többé. Hogyan?
❗❗❗❗NE AKARJ LESZOKNI ORVOSI SEGÍTSÉG NÉLKÜL ❗❗❗❗
Egy másik kérdéshez írtam, bemásolom:
Az elvonási tünetek miatt, amik életveszélyes szövődményekkel járhatnak, ha nem kapja meg a megfelelő gyógyszeres kezelést mellé. Többek között delírium (tudat zavar), rohamok (mint az epilepsziás roham), ezek magukkal hozzák a szervi elégtelenséget, ritmuszavart, élettel össze nem egyeztethető labor értékek, keringés leállás , légzési elégtelenség, halál.
Intenzíven dolgozom, sok ilyet láttam már. Szomorú, hogy sokan azt hiszik, hogy ezt csak úgy abba lehet hagyni. Rohadtul nehéz kihozni ebből valakit. 2-es nagyon nagy baromságokat írtál.
Kérdező, ha rosszul vagy a mentőket hívd, ne a lelki segély szolgálatot. És ne egyik napról a másikra csináld orvosi segítség nélkül. Ez rohadtul nem olyan, mint a cigi. Hogy lehet a kettőt egy lapon említeni?!
Hidd el nekem, nagyon sok ilyen beteget láttam már el. Csak óvatosan, és segítséggel, lassan, fokozatosan. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!