Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elmennétek egy buliba fuvarosn...

Elmennétek egy buliba fuvarosnak csak egy lány miatt? Főleg így?

Figyelt kérdés

Na az van hogy nem bíznak bennem a szüleim és kb házi őrizetbe vagyok itthon...mármint apám figyel rám de ha észre venné hogy valami nem stimmel a rendőröket is rám hívná már.

Gondolom tudjátok miről van szó...tehát elszoktam menni betépve vezetni stb a haverokkal.

Na most az van hogy tényleg nem akarok betépve vezetni sőt még szívni sem akarok csak az egyik haverom haza dobni. Max csak üdítő és van egy csaj akinek tetszek és max ő miatta mennék el itthonról...simán össze jöhetnék vele.

Na de az a probléma hogyha elmegyek mivan ha tök mindegy mit csinálok rám hívja a rendőröket apám? + az ő kocsiját vezetem mindig....

Elmennétek így? 19f

2021. dec. 4. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
8 De ha nem akarja odaadni, akkor hogy mész el vele?Akkor nincs kérdés.
2021. dec. 4. 23:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Perpill alszik, meg a kulcsot nem zárja el előlem azért, de már mindegy nem megyek...
2021. dec. 4. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12 Na.Szóval csak az engedélye nélkül vihetnéd el, ezt lopásnak hívják.

Jól teszed, ha nem mész.

2021. dec. 4. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod elhivni a csajt setalni ? Ahhoz nem kell fu meg auto.

Egyebkent meg ne fuvezz,ha vezetsz,mert veszelyes vagy mas eletere. Felelotlenseg. Amig felelotlen vagy,persze,h apad ellenorizget.

2021. dec. 5. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!