Miért gondoljuk az izmos, sportos férfiakról, hogy sötétek, mint az éjszaka?
Persze van alapja(!!), de nem lehet általánosítani, nem igaz? Miért nem lehet elhinni, hogy egy intelligens ember is lehet kisportolt? Orvos, ügyvéd, építész, szoftverfejlesztő. Mind járnak a edzőterembe, nem csak a buta, tanulatlan, agyilag zokni emberek törődhetnek a testünkkel.
PERSZE ismerek agyilag 0 ügyvédet is vagy diplomást, ne menjünk most ebbe bele…. Köszönöm.
Az orvos, meg az építész, szoftverfejlesztő legfeljebb csak olyan szinten sportol, amit a doki előír neki.
Vagyis ami éppen szükséges.
Nem igazán fog késztetést érezni komolyabb sportoláshoz.
Ha meg valamiért ez lenne a becsípődése, az hamar az agy kárára válna...
Általában a fizikai, meg a szellemi munka 1 testben nehezen fér meg.
Egyik a másik kárára válik.
De ilyenről már több regény is született.
Általánosítás ez is. 2.
Rengeteg ilyet ismerek, aki munka előtt/után sportol és teljesen belefér, miért ne férne?
Ez ugyanaz a duma, amit a szép emberekkel kapcsolatban szoktak tolni. Mert a rondák csak rendesek, jóravalók és édesek tudnak lenni, a szép meg visszaél azzal, hogy szép, öntelt is és jaj de szörnyű ember.
Valamivel pofozni kell a szart, röviden ezért mondják.
Sok ember nem akarja elhinni, hogy valaki szummázva jobb, mint ők, ezért kell találni egy pontot, amiben lehúzhatják, hogy a végösszeg stimmeljen.
Ha valaki jó a munkájában, folyamatosan azzal jönnek, hogy jaj, de se kutyája, se macskája, a családját elhanyagolja...
Ha valaki szép, akkor egyből egoista.
Ha valaki sportol, akkor azonnal ostoba.
És így tovább.
Jók ezek a játszmák, nem kell komolyan venni őket és kész.
(én is diplomás mérnök vagyok, de az alakom alapján nekem sem jósolnának egy körmös okj-nél többet)
Azokról szokták ezt gondolni akik non-stop gyúrnak, terembe majomkodnak és nem természetes módon, szóval tele vannak tesztóval.
És azok általában akik csak hobbi szinten nyomják tesztóval sötétek is mind az éjszaka.
A többiekről akik szimplán csak edzegetnek, akár elég izmosak is senki sem gondolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!